Η “Αγορίτσα” από τις “Άγριες Μέλισσες” μιλάει ανοιχτά για τη μάχη της με την κατάθλιψη [video]

H Μαρία Αντουλινάκη, η οποία φέτος υποδύεται την «Αγορίτσα» στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες», παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον ρόλο της και την επιτυχία του σίριαλ, ενώ αποκάλυψε πώς δεν απέκτησε οικογένεια, αλλά και πώς δίνει μάχη με την κατάθλιψη.

«Ο Λεωνίδας Κακούρης που κάνει τον άγριο Δούκα, είναι ένας γλυκύτατος άνθρωπος. Εγώ στην αρχή πήγα για δύο μέρες γυρίσματα, αλλά στην πορεία έγινε κάθε μέρα. Νομίζω μεγάλωσε ο ρόλος στην πορεία. Γελάμε πολύ στα γυρίσματα και κάνω την Κάτια Δανδουλάκη να ξεραίνεται στο γέλιο πριν ξεκινήσει το πλάνο. Την επιτυχία της σειράς την είχα καταλάβει πριν πάρω τα σενάρια. Όταν έμαθα την ιστορία και ότι θα είναι εποχής. Έλεγα πόσο θα ήθελα να είμαι σε αυτή τη σειρά», είπε χαρακτηριστικά.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Δεν είμαι παντρεμένη, δεν έχω παιδιά. Πρόσφατα πέρασα κατάθλιψη. Πολύ πρόσφατα. Δεν μπορώ να πω ότι το έχω ξεπεράσει τελείως. Θέλει πολύ δουλειά αυτό και με τον εαυτό μου. Δυστυχώς, τα οικονομικά είναι έτσι που δεν μου δίνουν την ευκαιρία να μπορώ να κάνω μια καλή ψυχανάλυση σε έναν καλό γιατρό, αλλά θεωρώ ότι μόνη μου και με τους φίλους μου κυρίως, το έχω δουλέψει πάρα πολύ καλά και είμαι περήφανη γι’ αυτό».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More