Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά στον Λάκη Γαβαλά για τον χαρακτηρισμό “πρόβατο”! [video]

«Αν αυτή κρατάει original τσάντα, εγώ θα πιστεύω ότι είναι μαϊμού. Είδα κάτι μαλλιά πρόβατο σε κάποια. Ούτε καν ξέρω το όνομα, σας ορκίζομαι», είχε δηλώσει πρόσφατα ερωτώμενος για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ο Λάκης Γαβαλάς.

Σήμερα, η ξανθιά καλλονή, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο My Style Rocks, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” και, μεταξύ άλλων, έδωσε την δική της απάντηση στον γνωστό σχεδιαστή.

«Ο Λάκης Γαβαλάς είναι κυκλοθυμικός γιατί όταν με σχολίαζε σαν νύφη του άρεσε πάρα πολύ και μόνος του έλεγε το όνομά μου. Τώρα δεν ξέρω γιατί με ξέχασε. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι ένα άτομο σαν τον Λάκη Γαβαλά που είναι τόσο extravagant και έχει κάνει τόσο ακραίες εμφανίσεις. Έχουμε δει να βάζει στο κεφάλι του από καπέλο μάγισσας μέχρι μπανάνες, ότι του φαίνεται το άφρο μαλλί το 2019 τόσο ακραίο, που όποιο περιοδικό κι αν ανοίξεις θα το δεις. Λέει ότι το προφίλ μου είναι Β, αυτό είναι μεγάλη αγένεια. Ο ίδιος λέει πόσο ευγενής είναι, δεν ξέρω που πήγε τόση ευγένεια», είπε χαρακτηριστικά η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Μια νέα κόντρα στην showbiz έχει ξεσπάσει…

Read More

And More