Η Αλέξανδρα Παναγιώταρου στο TLIFE – Ρίχνει τα καρφιά της στην καλλονή που συνόδευε τον άντρα της : “Με ενόχλησε που ήταν διαχυτική”

Έχει περάσει ήδη ένας μήνας, από τότε που έγινε γνωστό, πως το μοντέλο Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο πλαστικός χειρουργός Αριστομένης Γιαννόπουλος δεν είναι μαζί και ότι αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα στο γάμο τους, σύμφωνα με τις προηγούμενες δηλώσεις τους. Ωστόσο έναν μήνα μετά το χωρισμό τους έχουν πληθύνει οι φήμες που θέλουν το γνωστό πλαστικό χειρουργό να προχωρά τη ζωή του και μάλιστα υπήρξαν και φωτογραφίες του Αριστομένη Γιαννόπουλου με εντυπωσιακή, μελαχρινή κυρία σε νυχτερινό μαγαζί.

Συγκεκριμένα σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της Θεσσαλονίκης διασκέδαζαν το ίδιο βράδυ ο Αριστομένης Γιαννόπουλος με την μελαχρινή καλλονή, ενώ στον ίδιο χώρο βρισκόταν σε άλλο τραπέζι, η εν διαστάσει σύζυγός του, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά, ο πλαστικός χειρουργός εξήγησε πως η συγκεκριμένη γυναίκα είναι φίλη και πελάτισσά του και ότι εκείνη είναι σε σχέση. “Με την κοπέλα, την Κατερίνα, είμαστε φίλοι τόσα χρόνια, είναι και πελάτισσά μου και εκτός αυτού,το κορίτσι έχει και σχέση.’Όλη η παρέα εκεί είμαστε φίλοι, πελάτες και συνεργάτες.”

Τι λέει όμως  από την πλευρά της η εν διαστάσει σύζυγός του Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο TLIFE σχετικά με όλα αυτά που ακούστηκαν για εκείνον και για τις επίμαχες φωτογραφίες που πυροδότησαν τις φήμες.
“Όπως είπε και ο Αριστομένης και το ίδιο λέω και εγώ η κοπέλα, αυτή, είναι πελάτισσά του και συνεργάτιδά του είχαν βγει παρέα και ήταν και άλλες γυναίκες στη παρέα. Απλώς, λάθος, για μένα ήταν ότι δείξανε κάποιες φωτογραφίες, οι οποίες δεν υπήρχε λόγος να βγουν και να δημοσιευτούν, δηλαδή από τη μεριά της κοπέλας που ήταν πιο διαχυτική και φάνηκε προς τα έξω ότι είναι με μία κοπέλα και συνοδεύεται, κάτι που δεν ισχύει. Είναι λογικό, όταν βλέπεις μια φωτογραφία να το παρεξηγείς, εγώ ξέροντας τον Αριστομένη και τις
πελάτισσές του ξέρω τι είναι αυτή η κοπέλα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μιλώντας για την συγκεκριμένη γυναίκα είπε στο Tlife:
Η κοπέλα αυτή αρχικά ήταν πελάτισσα και στη συνέχεια έγινε υπάλληλός του; 
“Όχι, όχι ήταν πελάτισσα μπορεί και να είναι και ακόμα. Εγώ πραγματικά επειδή θέλω να τον προστατέψω, σαν άνθρωπο επειδή πραγματικά τον αγαπώ, αυτό μπορώ να σου πω, δεν είναι κάτι άλλο.
Όχι δεν εργάζεται στο ιατρείο του, εγώ δεν θυμάμαι τόσα χρόνια να είναι συνεργάτιδα του, ξέρω ότι ήταν πελάτισσά του, από κει και πέρα ξέρω ότι ο Αριστομένης δεν μπλέκει την δουλειά με τα προσωπικά, απλά ήταν λάθος που βγήκαν κάποια σχόλια τα οποία παρερμηνεύτηκαν και είναι λογικό να παρερμηνευτούν”

 

Το όμορφο μοντέλο, αναφερόμενο στη γυναίκα αυτή που φέρεται, να συνοδεύει τον εν διαστάσει σύζυγο της έριξε το “καρφί” της σχετικά με τη συμπεριφορά της και το πόσο διαχυτική ήταν μαζί του ενώ ανέβαζε τα stories εν αγνοία του πλαστικού χειρουργού. 
Είχαμε συμφωνήσει και οι δύο να σεβαστούμε ο ένας τον άλλον και να μην δώσουμε δικαιώματα. Αυτό, ήταν λάθος από την μεριά της κοπέλας, η οποία ήταν τόσο διαχυτική. ‘Ισως ο Αριστομένης δεν το καταλάβαινε, εκείνη την ώρα ότι ανέβαιναν κάποια stories και ήταν πιο χαλαρός και βγήκε όλο αυτό προς τα έξω, το οποίο δεν ισχύει από ό,τι ξέρω εγώ”.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου περιέγραψε στο TLIFE, πώς είναι η κατάσταση, τώρα με τον εν διαστάσει σύζυγό της: “Με τον Αριστομένη είμαστε καλά δεν έχουμε τσακωθεί και με αυτό το σκηνικό δεν έγινε κάτι. Είμαστε καλά προχωράμε τις ζωές μας. 

-Το ενδεχόμενο να σμίξετε υπάρχει; 

Το ενδεχόμενο επανασύνδεσης; Όλα στον αέρα από τη στιγμή που κάναμε ένα διάλειμμα και είμαστε στη μέση, είτε θα γυρίσουμε πίσω εκεί που το αφήσαμε, είτε θα υπάρξει κάποιο διαζύγιο στο μέλλον, ο καιρός θα δείξει

Read More

And More