Η Αλέξια επιστρέφει δυναμικά και παρουσιάζει το νέο της άλμπουμ! Δες φωτογραφίες στο TLIFE

Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στην Αλέξια πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Ίδρυμα Μιχάλης Kακογιάννης, όπου έδωσαν το “παρών” άτομα από την ελληνική showbiz. To TLIFE βρέθηκε στην παρουσίαση του τριπλού άλμπουμ της και σου εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό.

Το “Re-be” είναι ένα απρόβλεπτο και ιδιοφυές τριπλό άλμπουμ με τη σφραγίδα της γνωστής τραγουδίστριας. Η ίδια μάλιστα έχει αναλάβει τη δημιουργία και την παραγωγή της συγκεκριμένης δισκογραφικής δουλειάς. Η ηχογράφηση έγινε σε Λονδίνο, Μπρατισλάβα, Βουλγαρία, Μανχάταν, Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Στην παρουσίαση του άλμπουμ της βρέθηκαν ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Έφη Μουρίκη, η Τζούλη Μασσίνο, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου, ο Μάριος Φραγκούλης κ. α.

“Το σημαντικό για ‘μένα στη ζωή είναι να δημιουργούμε, να εμπιστευόμαστε, να μιλάμε και να ανταλλάσσουμε απόψεις. Όταν δημιουργούμε καλό είναι να σκεφτόμαστε το κοινό μας, μα πάνω από όλα, πρέπει να εμπιστευόμαστε τις δικές μας δυνάμεις και να τιμούμε τις επιθυμίες μας”, είπε η ίδια κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του άλμπουμ της.
Δες φωτογραφίες από τη βραδιά:


Η Αλέξια με την Τζούλι Μασσίνο!

Ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου


Η Αλέξια


Με την δασκάλα φωνητικής Τζούλι Μασσίνο


Νίκος Μουρατίδης και Μάριος Φραγκούλης!

Read More

And More