Η Alessandra Ambrosio και οι καλλονές φίλες της έριξαν το internet! [pics]

H Alessandra Ambrosio είναι από τους δημοφιλέστερους Αγγέλους της Victoria Secret και μια από τις ωραιότερες γυναίκες. Το σώμα της έχει της τέλειες αναλογίες πράγμα λογικό αφού δουλειά της είναι να τρέφεται σωστά και να κάνει πολλές ώρες γυμναστική, το πρόσωπό της είναι αγγελικό. Αλλά καθώς φαίνεται, η Alessandra Ambrosio έχει επιλέξει να έχει και φίλες αντίστοιχης ομορφιάς με τη δική της!

Η ίδια, λοιπόν, και οι κολλητές της πέρασαν τις προηγούμενες μέρες των διακοπών στις όμορφες παραλίες της Βραζιλίας και οι φωτογραφίες που ανέβασε ήταν αρκετές για να ρίξουν το διαδίκτυο! Τους λόγους θα τους διαπιστώσεις και η ίδια κάνοντας scroll down παρακάτω…



Οι φωτογραφίες που ανέβασε η Βραζιλιάνα καλλονή αποδεικνύουν δύο πράγματα: 1. ότι δεν είναι καθόλου ανταγωνιστική με τις υπόλοιπες γυναίκες και 2. οι Βραζιλιάνες είναι όλες τους αγγελικά πλασμένες!


Σε όλες τις φωτογραφίες το μοντέλο της Victoria Secret και οι φίλες του απολαμβάνουν την ομορφιά της φύσης, τον υπέροχο ήλιο και τα καταγάλανα νερά. Στοιχεία που, όπως φαίνεται, περνούν απαρατήρητα για όλους τους υπόλοιπους που βλέπουν τις συγκεκριμένες photo και δεν μπορούν παρά να εστιάσουν τα πανέμορφα κορίτσια και μόνο!


“Παρασκευή στο γραφείο της Alessandra Ambrosio” έγραψε αστειευόμενη για την παραπάνω photo.


Ένα δώρο από την Alessandra Ambrosio για όλες εμάς που ζούμε αυτή την περίοδο σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν!

Read More

And More