Η Αλίκη Κατσαβού στο TLIFE για τη Μάρθα Καραγιάννη: «Είμαι σοκαρισμένη, ο Φοίβος δεν έχει ενημερωθεί ακόμη»

Η Αλίκη Κατσαβού λίγες ώρες μετά την είδηση για τον θάνατο της Μάρθας Καραγιάννη, δεν μπορεί να πιστέψει την απώλειά της.

«Είμαι ακόμη σοκαρισμένη, δεν θέλω να το πιστέψω, κάνει παιχνίδια το μυαλό μου»

Το TLIFE επικοινώνησε με την Αλίκη Κατσαβού η οποία αποχαιρετά τη δική της Μάρθα Καραγιάννη, έτσι όπως είχε την ευκαιρία να τη ζήσει δίπλα στον Κώστα Βουτσά και τη φιλία τους που εξελίχθηκε σε κουμπαριά.

«Είμαι ακόμη σοκαρισμένη, δεν θέλω να το πιστέψω, κάνει παιχνίδια το μυαλό μου, έχω πολλά να θυμάμαι από εκείνη, είναι οι πρώτες ώρες μετά την απώλειά της, όλα γύρω είναι πολύ δύσκολα για όσους είχαμε την ευκαιρία να ζήσουμε δίπλα στη Μάρθα Καραγιάννη», ανέφερε αρχικά η Αλίκη Κατσαβού.

Αλίκη Κατσαβού για Μάρθα Καραγιάννη: «Ένα θηλυκό μαγκάκι»

Μιλώντας για την γνωριμία της και την κουμπαριά με την σταρ του κινηματογράφου, η Αλίκη Κατσαβού αναφέρει…

«Η Μάρθα ήταν κουμπάρα μας στον γάμο μου με τον Κώστα Βουτσά και νονά του Φοίβου, μαζί με τη Ντόρα Δούμα. Ο Κώστας της είχε ζητήσει να μας παντρέψει και να βαφτίσει το παιδί, ήταν ένας λατρεμένος άνθρωπος για την οικογένειά μας.

Μέσα από τα δικά μου μάτια,  η Μάρθα φαντάζει το πιο θηλυκό μαγκάκι του κόσμου, ήταν μια μεγάλη σταρ, πίσω από την οποία υπήρχε μια ανθρώπινη πλευρά, αγαπητή και αξεπέραστη», συμπλήρωσε για την ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αλίκη Κατσαβού: Ο Φοίβος δεν έχει ενημερωθεί ακόμη»

Η Μάρθα Καραγιάννη εκτός από κουμπάρα στον γάμο του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού, ήταν και η νονά του γιου τους, Φοίβου, ο οποίος ακόμη δεν γνωρίζει για την απώλειά της.

«Ο μικρός Φοίβος δεν έχει ενημερωθεί ακόμη, πριν πάει στο σχολείο του, αύριο το πρωί, θα τον ενημερώσω, είμαι πάντα προετοιμασμένη για όλα. Ο Φοίβος είναι ένα πολύ δυνατό παιδί και θα το αντιμετωπίσουμε μαζί», δήλωσε η Αλίκη Κατσαβού.

Τέλος, η Αλίκη Κατσαβού θα έχει να διηγείται πολλά  στον γιο της απ’ όσα έζησε δίπλα στον Κώστα Βουτσά και τη Μάρθα Καραγιάννη.

«Δεν έλεγε πολλές ιστορίες από τον κινηματογράφο, στις μεγάλες παρέες, μιλούσαν οι υπόλοιποι, στη Μάρθα δεν άρεσε να μιλά η ίδια για τον εαυτό της. Με τον Κώστα είχαν μια πολύ αληθινή και ανθρώπινη σχέση, δεν ήταν μια τυπική σχέση δύο μεγάλων πρωταγωνιστών, ήταν σχέση ζωής. Θα θυμάμαι πολλά από την Μάρθα και τον Κώστα και θα τα διηγούμαι και στον Φοίβο», είπε η Αλίκη Κατσαβού στο TLIFE.

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More