Η Άλλη Γυναίκα

Μια αισθηματική κωμωδία από τον Νικ Κασαβέτις, σκηνοθέτη των ταινιών «To ημερολόγιο» και «Η αδελφή μου κι εγώ».

/

Όταν η Κάρλι (Κάμερον Ντίαζ) συναντήσει τυχαία την Κέιτ (Λέσλι Μαν), τη γυναίκα του καινούριου της αμόρε, Μαρκ (Νικολάι Κόστερ Βαλντάου , “Game of Thrones”), θα συνειδητοποιήσει, με τον πιο αναπάντεχο τρόπο, ότι έχει μπλέξει με έναν απατεώνα και μισό. Η Κάρλι βρίσκεται ξαφνικά στη θέση να παρηγορεί την Κέιτ και ανάμεσά τους αναπτύσσεται μια φιλική σχέση η οποία σύντομα θα ενισχυθεί δραστικά, όταν οι δυο τους καταλάβουν ότι ο Μαρκ τις απατά με μία τρίτη γυναίκα, την Άμπερ (Κέιτ Άπτον). Οι τρεις, πλέον, γυναίκες θα ενώσουν τις δυνάμεις τους απέναντι στον κοινό εχθρό, με σκοπό να καταστρώσουν το απόλυτο σχέδιο εκδίκησης.

Η Κάρλι είναι μια σκληρή και άτεγκτη Νεοϋορκέζα δικηγόρος, η ερωτικής ζωή της οποίας διέπεται από αυστηρούς, παραδοσιακούς κανόνες. Όταν όμως γνωρίσει τον Μαρκ Κίνγκ αποφασίζει να αφήσει προσωρινά την πανοπλία της και να αφεθεί ολοκληρωτικά, χωρίς αναστολές, στη γοητεία του. Μια αυθόρμητη, αιφνιδιαστική επίσκεψη της Κάρλι στο σπίτι του Μάρκ, στο Κονεκτικάτ θα είναι η αφορμή της απόλυτης ανατροπής, καθώς εκεί η άλλοτε σκληρή, πλέον ερωτοχτυπημένη δύσμοιρη δικηγόρος θα συνειδητοποιήσει με τον πιο ακραίο τρόπο ότι ο «καλός της» τυγχάνει παντρεμένος με την Κέιτ.

/

Πέρα από την οργή της Κάρλι, ο κόσμος της οποίας κατέρρευσε ολοσχερώς μετά την απροσδόκητη αυτή συνειδητοποίηση, η ζωή της Κέιτ ανατρέπεται επίσης, καθώς έξαλλη συνειδητοποιεί ότι ο «πιστός» σύζυγός της την απατούσε με μια άλλη γυναίκα. Αντί οι δυο γυναίκες λοιπόν να στρέψουν την οργή η μία απέναντι στην άλλη, αποφασίζουν να συμμαχήσουν και να στραφούν ενάντια στον κοινό τους εχθρό. Συνειδητοποιούν ότι εκείνα που τους ενώνουν, τελικά, είναι πολύ περισσότερα από εκείνα που τις χωρίζουν, όμως ποτέ δεν είχαν φανταστεί ότι μπορεί να τους ενώνει και μια τρίτη «αντίζηλος»!

/

Πολύ σύντομα, στον αγώνα της γυναικείας εκδίκησης ενάντια στον άπιστο Μαρκ, θα ενταχθεί ένα ακόμη «απατημένο» θύμα, η σεξοβόμβα Άμπερ. Οι τρεις γυναίκες πλέον είναι αποφασισμένες ότι δεν θα σταματήσουν το σχέδιο εκδίκησής τους αν δεν αποκαλύψουν το αληθινό πρόσωπο του ψεύτη Μαρκ… Κι όσο το πανούργο τους σχέδιο εξελίσσεται, οι τρεις φίλες – πλέον – έρχονται όλο πιο κοντά η μια στην άλλη.

8 Μαΐου στους κινηματογράφους από την Odeon

Read More

And More