Η Amal Clooney ενώνει τις δυνάμεις της με τον πρίγκιπα Κάρολο!

Στενούς δεσμούς φαίνεται ότι αναπτύσσει η Amal Clooney με την βρετανική βασιλική οικογένεια και συγκεκριμένα με τον πρίγκιπα της Ουαλίας Κάρολο, αφού όπως όλα δείχνουν η διακεκριμένη δικηγόρος και σύζυγος του χολιγουντιανού σταρ George Clooney θα είναι πρέσβειρα του φιλανθρωπικού έργου του πρίγκιπα. Η αρχή θα γίνει με τη θέσπιση του βραβείου «Amal Clooney» που θα απονέμεται σε νέες εμπνευσμένες γυναίκες.

Η τελετή βράβευσης θα διοργανώνεται από το φιλανθρωπικό ίδρυμα νεολαίας Prince΄s Trust International, και θα αποσκοπεί να «αναδείξει το έργο νέων γυναικών που έχουν καταφέρει, παρά τις αρνητικές πιθανότητες, να προσφέρουν έργο στις κοινωνίες που ζουν» δήλωσε εκπρόσωπος του ιδρύματος.

Το βραβείο θα απονεμηθεί για πρώτη φορά το 2020 και το Prince΄s Trust International αναζητάει γυναίκες ηλικίας 11 έως 30 ετών που εργάζονται σε «οτιδήποτε πρόγραμμα βιώσιμης γεωργίας, σε κοινοτικά προγράμματα στα στρατόπεδα προσφύγων, σε ζώνες πολέμου κ.α».

Η κ. Alamuddin δήλωσε: «Έχω την τιμή να έχω προσκληθεί από το Prince΄s Trust International για να λάβω μέρος σε αυτήν την παγκόσμια γιορτή για τις γυναίκες που εκσυγχρονίζουν τις κοινωνίες. Είναι τιμή μου να έχω ρόλο σε ένα έργο που θα στρέψει την προσοχή στις νέες γυναίκες που είναι οι μελλοντικοί ηγέτες του κόσμου μας».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More