Η Αμαλία Κωστοπούλου αναπολεί τα περσινά Χριστούγεννα στην Αθήνα – Το βίντεο με τα αδέρφια της

Η Αμαλία Κωστοπούλου μπορεί να ζει και να εργάζεται στην Αμερική, όμως κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι συνήθιζε να έρχεται στην Ελλάδα και να βρίσκεται μαζί με την οικογένειά της και τους φίλους της. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου φέτος δεν μπόρεσε να επισκεφτεί τη χώρα μας, μιας και η πανδημία του κορονοϊού δεν επιτρέπει περιττές μετακινήσεις και ταξίδια.

Το 2020 ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή για την οικογένειά της, αφού η μητέρα της έμεινε για τέταρτη φορά έγκυος και ανήμερα των Χριστουγέννων έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον Βασίλη Κικίλια. Η Αμαλία Κωστοπούλου μπορεί να μην βρίσκεται δίπλα στη μητέρα της αυτές τις ημέρες λόγω των συνθηκών, ωστόσο η σκέψη της είναι πάντα εκεί.

Λίγες ώρες πριν η Τζένη Μπαλατσινού φέρει στον κόσμο τον αδερφό της, η Αμαλία Κωστοπούλου είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της ένα βίντεο μαζί με τα αδέρφια της από τα περσινά Χριστούγεννα στην Αθήνα. Όλοι μαζί απολαμβάνουν το δείπνο τους, ενώ εκείνη σημειώνει το πόσο της λείπει η οικογένειά της.

Δες το βίντεο:

Read More

And More