Η Amber Heard ξαφνιάζει: “Έχω καλύτερη γεύση από τις γυναίκες παρά από τους άντρες!”

Στο περιοδικό Marie Claire παραχώρησε συνέντευξη η Amber Heard και έκανε πιπεράτες δηλώσεις που θα συζητηθούν. Η 32χρονη ηθοποιός, η οποία ήταν παντρεμένη με τον Johnny Depp για 15 μήνες, μίλησε για τις ερωτικές της σχέσεις με τις γυναίκες, τις οποίες θεωρεί πολύ καλύτερες από αυτές που είχε με τους άντρες, αφού είναι αμφιφυλόφιλη.

“Η γεύση που μου έχουν αφήσει οι γυναίκες είναι καλύτερη από αυτή των αντρών” δήλωσε η 32χρονη ηθοποιός, αφήνοντας αιχμές για τον γάμο της που έληξε με πολύ άσχημο τρόπο.

“Θέλω να κάνω μια σχέση που να είναι υγιής, έχω την ελπίδα ότι θα την βρω, θέλω να έχω μια ειλικρινή έλξη με κάποιον” πρόσθεσε η Amber.

Ο Johnny Depp και η Amber Heard γνωρίστηκαν το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας «The Rum Diary». Την περίοδο εκείνη, ο ηθοποιός βρισκόταν ήδη σε σχέση με την Vanessa Paradis και είχε αποκτήσει μαζί της δύο παιδιά. Η σχέση τους έληξε το 2012 και έτσι άνοιξε ο δρόμος για την καινούρια του σχέση με την Amber.

Το δικαστήριο υποχρέωσε τον Johnny Depp να δώσει το υπέρογκο ποσό των 7 εκατομμυρίων στην ηθοποιό, που τον κατηγορούσε για κακομεταχείριση.

Read More

And More