Η ανακοίνωση της οικογένειας του εφοπλιστή Β. Ρέστη μετά την προφυλάκισή του

Μήνυμα ότι οι εταιρίες του Ομίλου Ρέστη θα συνεχίσουν κανονικά τις εργασίες τους, χωρίς να επηρεάζονται από τις νομικές εμπλοκές του Βίκτωρα Ρέστη στέλνει η οικογένεια του προφυλακιστέου εφοπλιστή.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες εκφράζονται εύλογες απορίες για το πώς αποφασίστηκε προφυλάκιση, την ώρα που είχαν καταβληθεί τα απαιτούμενα από τη δικαιοσύνη χρήματα. Από πολλούς μάλιστα εκλαμβάνεται ως δίωξη κατά όσων έχουν εξωστρεφή επιχειρηματική δραστηριότητα το γεγονός ότι ο λόγος ύπαρξης εταιριών σε άλλες χώρες βάρυνε στην απόφαση προφυλάκισης.

Με μια ανακοίνωσή του, πάντως, το Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρίας ENTERPRISES SHIPPING & TRADING SA δηλώνει κατηγορηματικά ότι η λειτουργία της εταιρίας δεν επηρεάζεται από τη δικαστική εμπλοκή που έχει ο μέτοχός της Βίκτωρας Ρέστης. Ήδη έχει ενεργοποιηθεί, όπως τονίζει η εταιρία, το σχετικό επιχειρηματικό σχέδιο δράσης για τη διασφάλιση της απρόσκοπτης συνέχειας των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του Ομίλου. Στόχος είναι, σύμφωνα με την ανακοίνωση να εξασφαλιστεί ότι η εταιρεία, οι συνεργάτες και οι εργαζόμενοί της δε θα επηρεαστούν από τυχόν εξωγενείς παράγοντες.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η εταιρία, όλες οι δραστηριότητές της, σε όλες τις χώρες και όλες τις επιχειρήσεις, που συμμετέχει, είναι διασφαλισμένες, μέσα από διαδικασίες αυστηρού εσωτερικού ελέγχου, σχεδίων δράσης επιχειρησιακής συνέχειας κι αποτελεσματικής και διεθνούς επιπέδου διοίκησης. Η ανακοίνωση μάλιστα ξεκαθαρίζει ότι όλες οι δεσμεύσεις συνεχίζουν να ισχύουν κανονικά, όπως και οι συναλλαγές της εταιρείας, που εξελίσσονται ομαλά σύμφωνα με τον προγραμματισμό.

Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More