Η ανατρεπτική πρεμιέρα του “Πρωινού Mou” ! Όλα όσα έγιναν!

Αργησαν λίγο, ή μάλλον… πολύ, αλλά τελικά τα κατάφεραν ! Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά έκαναν σήμερα το πρωί πρεμιέρα ! Ναι, τα κατάφεραν, γλίτωσαν από της κρίσης τα δόντια και επιτέλους το “Πρωινό Mou” σήκωσε αυλαία… Απίστευτο; Κι ,όμως, αληθινό !

Για πρώτη φορά στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, πρωινή, ψυχαγωγική εκπομπή βγαίνει στον αέρα μόλις πενήντα ημέρες πριν από τις γιορτές ! Και για να ακριβολογώ, για πρώτη φορά στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης, κάνει πρεμιέρα σήμερα ένα και μοναδικό πρωινό, μιας και κανένα άλλο κανάλι πλην του Mega δεν θέλησε να σηκώσει το οικονομικό βάρος της καθημερινής, ψυχαγωγικής ζώνης.

Λίγα λεπτά ,λοιπόν, πριν τις 10.00 η Φαίη και ο Γιώργος πιασμένοι χέρι-χέρι μπήκαν στο πλατό του “Πρωινού Mou”, χαμογελόντας και οι δύο πλατιά ! Η Φαίη ήταν ιδιαίτερα κομψή. Φορούσε μία ασπρόμαυρη φούστα πιε ντε-πουλ και ένα λευκό πουκάμισο, ενώ ο Γιώργος τζιν και σακάκι !

“Εχω αγωνία, κράτα με γερά”, ήταν τα πρώτα λόγια που ξεστόμισε η Φαίη, για να της απαντήσει ο Γιώργος , “εχεις τρακ, άγχος, σε λίγο θα περάσει” και συνέχισε :

“Αν και έχουμε αρκετά χρόνια τηλεοπτικής πτήσης, πάντα η αρχή είναι δύσκολη, όσες φορές κι αν έχει κάνει κανείς πρεμιέρα. Δεν λένε; Κάθε αρχή και δύσκολη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και φέτος που είμαστε μαζί”…

“Ολο το καλοκαίρι που μας συναντούσατε στο δρόμο και φιλιόμασταν και αγκαλιαζόμασταν, μας ρωτούσατε πότε θα ξεκινήσουμε γιατί θέλατε την πρωινή μας παρέα, γιατί σας λείπαμε”, πρόσθεσε η Φαίη, ενώ έσπευσε να συμπληρώσει κι αυτή με την σειρά της :

“Μας λείψατε πάρα πολύ κι εμάς, μας λείψατε πραγματικά πολύ, γιατί να ξέρετε για μας το πλατό είναι το δεύτερο σπίτι μας. Σήμερα την ώρα που έπεσαν οι τίτλοι και μπήκαμε με τον Γιώργο στο πλατό, νιώσαμε σαν να μπαίνουμε στο σπίτι μας”

Φυσικά, τα παιδιά δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν και καθόλου στην δύσκολη καθημερινότητα που περνάμε όλοι μας : “Η περιρέουσα ατμόσφαιρα δεν είναι ευχάριστη, ξέρουμε τι γίνεται γύρω μας, δεν είμαστε στον κόσμο μας. Ομως, εμείς είμαστε εδώ για να σας κάνουμε λιγάκι να ξεχαστείτε και να χαμογελάσετε και φυσικά όταν το επιβάλλουν και οι εξελίξεις ακόμα και να εμημερωθείτε” και η πρώτη “καλημέρα” των παιδιών ολοκληρώθηκε με τις εξής ατάκες :

Γιώργος : Το ξέρουμε ότι φτάσαμε κοντά στα Χριστούγεννα για να κάνουμε πρεμιέρα, αλλά τώρα είμαστε εδώ…
Φαίη : Κάλλιο αργά, παρά ποτέ !

Και εκεί ακριβώς ήρθε η μεγάλη έκπληξη που μας είχαν ετοιμάσει τα παιδιά, για να μας παρουσιάσουν και όλη την υπόλοιπη ομάδα τους. Ποια ήταν η έκπληξη αυτή;

Οι πάντες εισέβαλλαν στο πλατό φορώντας σκουφιά του… Αι-Βασίλη, χριστουγεννιάτικες γιρλάντες, μίνι, χριστουγεννιάτικα δέντρα, τρίγωνα και φυσικά φωνάζοντας “καλά Χριστούγεννα, καλή χρονιά”, ενώ δεν δίστασαν στην πρώτη τους “καλημέρα” να μας πουν μέχρι και το… “πάει ο παλιός ο χρόνος” !!!

Στην συνέχεια ο Γιώργος προχώρησε… παραδοσιακά στην παρουσίαση του δελτίου καιρού κι εκεί τον περίμενε μία μεγάλη έκπληξη ! Τα πανέμορφα κορίτσια της εκπομπής ανέλαβαν δράση, τον έβαλαν να καθίσει και αποφάσισουν να τον κάνουν μέχρι και… μουστάκι να ξυρήσει και πιο συγκεκριμένα το λάιτ μούσι που διατηρεί από το καλοκαίρι, γιατί όπως υποστηρίζει ο γνωστός παρουσιαστής, τώρα που έχει παχύνει κάτι της παραπάνω τον… κόβει το μούσι !

Read More

And More