Η αναζήτηση του “Greek Idol” ολοκληρώνεται !

Το ταξίδι του Κώστα Καπετανίδη, της Έλλης Κοκκίνου και του Πέτρου Κωστόπουλου στην Ελλάδα και την Κύπρο για να την αναζήτηση του επόμενου GreekIdol ολοκληρώνεται στην Αθήνα, όπου και θα πραγματοποιηθεί το τελευταίο casting του δεύτερου κύκλου του επιτυχημένου talentshow του Alpha.
Τα casting στους προηγούμενους σταθμούς της κριτικής επιτροπής του πιο δημοφιλούς talent show του κόσμου στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, τόσο σε επίπεδο προσέλευσης όσο και σε σχέση με την ποιότητα και το ταλέντο των συμμετεχόντων.
Αυτή την Πέμπτη ,λοιπόν, στις 20 Ιανουαρίου, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, Πειραιώς 100 στο Γκάζι, δίνεται η τελευταία ευκαιρία σε νέους 16-32 ετών να διακριθούν, να κερδίσουν τα εναπομείναντα εισιτήρια για την φάση του TOP-100, και να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στην τελική 15άδα του φετινού Greek Idol.
Αν είσαι μεταξύ 16-32 ετών, έχεις πάθος με τη μουσική και πιστεύεις ότι διαθέτεις ο,τι χρειάζεται για να γίνεις το επόμενο Greek Idol, δήλωσε συμμετοχή:

Web: www.alphatv.gr
Τηλέφωνο: 212 212 5960 (αστική χρέωση)

SMS: IDOL κενό ονοματεπώνυμο στο 19000
Λειτουργεί γραμμή τεχνικής υποστήριξης στο 801 803 2000
Η πρώτη φάση της αναζήτησης του επόμενου GreekIdol ολοκληρώνεται! Μην χάσεις την ευκαιρία να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα!

Read More