Η αναζήτηση του νέου Ελληνα “Master Chef” μόλις ξεκίνησε ! Ενδιαφέρεστε;

“Master Chef” δεν γεννιέσαι, γίνεσαι… Αυτό ήταν το σλόγκαν με το οποίο το Mega αποφάσισε πέρσι να επικοινωνήσει προς τα έξω το κουζινο-ριάλιτι που είχε αποφασίσει να εντάξει στο πρόγραμμά του και μέσα από μία άκρως εντυπωσιακή καμπάνια, τα κατάφερε… Τα κατάφερε, με αποτέλεσμα χιλιάδες αιτήσεις συμμετοχής να καταφθάσουν στις εγκαταστάσεις του.

Φέτος, φέτος μετά την περσινή μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία του “Master Chef”, οι Megaλικοί αποφάσισαν απλώς να ανακοινώσουν την νέα τους καμπάνια, χωρίς ιδιαίτερα σλόγκαν να την συνοδεύουν και χωρίς ιδιαίτερες… φιοριτούρες, μιας και το τηλεοπτικό προιόν είναι γνωστό και η τηλεοπτική φήμη που έχει αποκτήσει, σε συνδυασμό με το μεγάλο τηλε-σουξέ που έχει σημειώσει, αρκούν για να πειστούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή.

Ετσι, λοιπόν, με την φράση “Η αναζήτηση του επόμενου Ελληνα “Master Chef” ξεκίνησε”, το κανάλι ανακοίνωσε κι επισήμως το στήσιμο του δεύτερου κύκλου επεισοδίων του γνωστού ριάλιτι μαγειρικής, ο οποίος αν και θα βγει στον αέρα στο β΄μισό της σεζόν, δηλαδή, από Γενάρη και μετά (πρώτα βλέπετε θα δούμε το “Master Chef Junior”…) ,ήδη, ξεκίνησε να… σιγο-ψήνεται στο Mega.

Αν ,λοιπόν, αγαπάτε την μαγειρική και είναι το μεράκι σας, μην διστάζετε, αρπάξτε την κουτάλα και μπήτε με τα χίλια στην μάχη της τηλεοπτικής κουζίνας ; Και που ξέρετε; Η τηλεοπτική τύχη μπορεί να σας χαμογελάσει και εκτός από τον τίτλο του “Master Chef” να σας χαρίσει και 50.000 ευρώ !

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπαίνουν είτε στο site του Mega και να συμπληρώνουν εκεί την φόρμα συμμετοχής που θα βρουν, ή να τηλεφωνήσουν στο 210.6179701 !

Read More

And More