Η Anita Brand είναι έτοιμη να γεννήσει! Πάντα στο πλευρό της ο Χάρης Χριστόπουλος [pics]

Αντίστροφα μετρά η Anita Brand για την πιο όμορφη στιγμή της ζωής της! Η καλλονή make up artist και ο σύζυγός της και καταξιωμένος φωτογράφος Χάρης Χριστόπουλος ανυπομονούν να γίνουν για πρώτη φορά γονείς. H Anita διανύει τις τελευταίες ημέρες της εγκυμοσύνης της και νιώθει μεγάλο ενθουσιασμό για το θαύμα που πρόκειται να ζήσει. Παρά τον φόβο και το άγχος, η εγκυμονούσα έχει πάντα στο πλευρό της τόσο τον σύζυγό της όσο και τον γυναικολόγο της, ο οποίος την καθησυχάζει και την προσέχει καθ’ όλη αυτή τη διάρκεια της κύησης.

“Με ρωτάτε πολύ συχνά αν έχω άγχος ή αν φοβάμαι καθόλου την διαδικασία της γέννας. Η απάντηση μου πάντα είναι το ίδιο: Δεν φοβάμαι καθόλου, ίσα – ίσα ανυπομονώ να έρθει η μέρα εκείνη και να το ζήσω επιτέλους αυτή την εμπειρία, και ο λόγος για αυτό, για το πως αντιμετωπίζω την σκέψη της γέννας και όλη την διαδικασία, είναι αυτός ο υπέροχος άνθρωπος ο @stefanoschandakas ο οποίος ήταν και είναι μαζί μας σε όλο αυτό το ταξίδι μαζί με την φανταστική ομάδα του!

Με τον Χάρη Χριστόπουλο έχουμε περάσει στιγμές που φοβηθήκαμε, που κλάψαμε, που πονέσαμε αλλά ο Στέφανος πάντα με τον τρόπο του και βέβαια με βάση την εμπειρία του μας καθησύχαζε και μας έκανε να νιώθουμε απόλυτη ασφάλεια στα χέρια του! Το «σ’ευχαριστούμε» είναι λίγο για να εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας!” έγραψε η Anita Brand στα social media, δημοσιεύοντας φωτογραφίες με τον γιατρό της!

Read More

And More