Η Άννα Μαρία Ηλιάδου ξανά στο GNTM: Όλα όσα άλλαξαν στη ζωή της έναν χρόνο μετά τη νίκη της στο ριάλιτι μοντέλων! (pics, video)

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου μπαίνει ξανά στο σπίτι του GNTM, μετά τη νίκη της στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μοντέλων.

Όχι, η 19χρονη καλλονή δεν θα «εισβάλλει» ως το νέο μέλος του σπιτιού, αλλά –όπως βλέπουμε στο τρέιλερ του επεισοδίου της Δευτέρας- θα βοηθήσει τα εν δυνάμει μοντέλα του ριάλιτι σε μια beauty δοκιμασία…

Πόσο, όμως, άλλαξε η ζωή της νεαρής κοπέλας, έναν χρόνο μετά τη… μισή νίκη της στο GNTM; Πάμε να δούμε σε ένα … rewind!

Αρχικά, η Άννα Μαρία Ηλιάδου έκανε το πρώτο της εξώφυλλο σε γνωστό περιοδικό. Μπορεί να ήταν ένα από τα έπαθλα που κέρδισε, αλλά η ίδια το απόλαυσε. «Επιτέλους έφτασε η στιγμή για το εξώφυλλο. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη. Έχουμε και πάρα πολύ καλό φωτογράφο. Η αλήθεια είναι ότι αγχώνομαι λίγο, αλλά είμαι πάρα πολύ ενθουσιασμένη. Την περίμενα πως και πως αυτή την ημέρα γιατί είναι το πρώτο μου εξώφυλλο. Δεν έχω σκεφτεί αν θα βάλω το εξώφυλλο σε κάδρο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα πάρω τουλάχιστον πέντε τεύχη», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου.

Λήψη από τη φωτογράφιση εξωφύλλου στο Madame Figaro

Έκανε την πρώτη της πασαρέλα με νυφικό…

Ακόμα, άλλαξε την υπογραφή της. Το κορίτσι με τα μεγάλα μάτια και τα καστανά μαλλιά, πριν τη συμμετοχή της στο GNTM, υπέγραφε με… καρδούλα, όπως είχε δηλώσει. Πλέον, έμαθε να υπογράφει κανονικά.

Η μεγαλύτερη αλλαγή, θα μπορούσε να παραδεχτεί κανείς, έγινε στα προσωπικά της. Η Άννα Μαρία Ηλιάδου χώρισε με τον σύντροφό της, Τάσο Ιωαννίδη, τον οποίο παρουσίασε και μέσα στο παιχνίδι.

Το καλοκαίρι, οι φήμες, ήθελαν το νεαρό μοντέλο να έχει έρθει κοντά με ένα άλλο αγόρι, με το οποίο πόζαραν αγκαλιά πάνω σε σκάφος.

Η τελευταία της δημόσια εμφάνιση, με τον φακό του Tlife να την απαθανατίζει, έγινε στο θέατρο. Τότε, είχε ποζάρει με τις πρώην συμπαίκτριές της.

Read More

And More