Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους συγκινεί: «Ο θάνατος της μητέρας μου με μετακίνησε»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» της ΕΡΤ για να συναντήσει τη Νάντια Κοντογεώργη. Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην πρώτη της σκηνοθεσία στο θέατρο, της διάθεση να υιοθετήσει ένα παιδί μαζί με τον σύζυγο της αλλά και την σημαντική απώλεια της μητέρας της.

«Αισθάνομαι ότι μεγαλώνω και όχι πως, επειδή έκανα παιδί, έχει αλλάξει κάτι. Με τα χρόνια αλλάζει κάτι, με τις εμπειρίες, με τις απώλειες. Όλα σε κάνουν να αλλάζεις» σημείωσε χαρακτηριστικά η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Παράλληλα, η ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για τη διάθεση να προχωρήσουν σε μια υιοθεσία με τον σύζυγο της, Φάνη Μουρατίδη.

«Είναι πολύ σημαντικό ζήτημα η υιοθεσία. Έχουμε ήδη ρωτήσει σχετικά τα παιδιά μας. Από το θα ήταν, βέβαια, σύμφωνα μέχρι το να μπορέσουμε όλο αυτό να γίνει… Αλλά θα δούμε. Τώρα είναι λίγο δύσκολο» τόνισε η ηθοποιός.

«Βασικός σταθμός της ζωής μου στα τελευταία χρόνια ήταν ο θάνατος της μητέρας μου. Αυτός ήταν ένας πολύ σημαντικός σταθμός, όχι αρνητικός, δεν με επηρέασε αρνητικά αλλά με βοήθησε κιόλας. Ήταν όμως ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο το οποίο με μετακίνησε αρκετά. Και αυτός είναι ένας λόγος που αποφάσισα φέτος να σκηνοθετήσω, για πρώτη φορά, γιατί περνάει η ζωή και αν θες κάτι, ναι, δοκίμασε το. Με τη μητέρα μου ήμασταν πολύ δεμένες. Γενικά ήμασταν πολύ δεμένη οικογένεια αλλά αυτό ήταν κάτι που νομίζω ότι ο θάνατος στο υπενθυμίζει αυτό. Πρέπει να ξυπνήσεις και να ζήσεις το τώρα. Έτσι είναι η ζωή» παραδέχθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Read More

And More