Η Άννα Πρέλεβιτς παίρνει συνέντευξη από τον μπαμπά της!

Η Άννα Πρέλεβιτς από μικρή είχε μάθει να ασχολούνται τα μέσα ενημέρωσης με τον μπαμπά της μιας και ήταν από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες της εποχής του. Δεν θα μπορούσε να φανταστεί ποτέ όμως ότι θα έρθει η ώρα που η ίδια θα του πάρει συνέντευξη.

Η Άννα παρουσιάζει την εκπομπή «Εξυπνη ζωή» για την τηλεόραση της ΕΤ3 και ανάμεσα στους καλεσμένους της είναι και ο Μπανέ Πρέλεβιτς. Μια πολύ ιδιαίτερη συνάντηση κατά την οποία συζητούν για τη ζωή μετά τον πρωταθλητισμό, τι συμβαίνει όταν σβήνουν τα φώτα της δημοσιότητας και πως προσαρμόζεσαι στην κανονική ζωή όντας νέος στο σώμα, αλλά βετεράνος στο άθλημα.

«Η αλήθεια είναι πως συνειδητοποίησα για πρώτη φορά τη μεγάλη αγάπη που έχει ο κόσμος για τον πατέρα μου στα 15 μου χρόνια όταν βρέθηκα στο γήπεδο του ΠΑΟΚ για ένα παιχνίδι στο οποίο ήταν προπονητής κι όλο το γήπεδο φώναζε «ω Μπάνε, Μπάνε». Μέχρι τότε γνώριζα πως ήταν ένας πολύ καλός παίκτης. Γενικότερα, στο σπίτι δεν μιλούσε πολύ, ούτε για τα παιχνίδια ούτε για την απόδοσή του ούτε χαιρόταν υπερβολικά ούτε στενοχωριόταν υπερβολικά από νίκες ή ήττες. Είναι κι ο χαρακτήρας του τέτοιος, χαμηλών τόνων, κι όσοι τον ξέρουν καταλαβαίνουν τι εννοώ», δήλωσε η Άννα σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Goal.

Read More

And More