Στο πλευρό της Ελληνοαμερικανίδας υποψηφίας Δημάρχου Νέας Υόρκης, Νικόλ Μαλλιωτάκη, τάσσεται η Άννα Βίσση. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έχει αναλάβει να παρουσιάση μια ειδική εκδήλωση στην “καρδιά” της “ελληνικής” Αστόρια.
Πρόκειται για μια δεξίωση η οποία θα φιλοξενηθεί στο γνωστό κλαμπ “Central”, στην Steinway Street, όπου η κ. Μαλλιωτάκη θα έχει την ευκαιρία να συστηθεί με τους παρεβρισκόμενους και να παρουσιάσει τις θέσεις της ενόψει των δημοτικών εκλογών, που πλησιάζουν.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Από την πλευρά της Ρεμπουπλικανής ομογενούς υποψήφιας, όπως διαβάζουμε στο ρεπορτάζ του New Greek Tv, γίνεται “αγώνας δρόμου” προκειμένου να γίνει προσέγγιση όσο το δυνατόν περισσότερων ομάδων ψηφοφόρων, με δεδομένο ότι η Νέα Υόρκη είναι μια πόλη με παραδοσιακή προτίμηση στους Δημοκρατικούς, ιδίως σε μια περίοδο πολιτικής πόλωσης, όπως είναι η παρούσα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Το TLIFE έχει γενέθλια και αυτός ο Μάιος είναι γεμάτος εκπλήξεις! Γίνε μέρος της γιορτής με ένα κλικ εδώ.
Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ