Η Άννα Χατζησοφιά έξαλλη με τον ΑΝΤ1! Απειλεί με μηνύσεις…

Όσοι γνωρίζουμε την Άννα Χατζησοφιά, ξέρουμε καλά πως είναι μία γυναίκα χαμογελαστή, χαμηλών τόνων, πάντα ευγενής, που δεν θέλει να τραβά επάνω της τα φώτα, παρά μόνο αν υπάρχει λόγος, που σιχαίνεται τις εντάσεις και τις ίντριγκες. Η Άννα με άλλα λόγια είναι μία γυναίκα που ενώ για πάαααρα πολλά χρόνια κυριαρχούσε στην ελληνική τηλεόραση μαζί με τον Χάρη Ρώμα – μιας και οι δυο τους έχουν υπογράψει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της ιδιωτικής τηλεόρασης -, ούτε μία στιγμή δεν έπαψε να είναι κυρία, ούτε μία στιγμή δεν ξέχασε ποτέ τους καλούς της τρόπους. Πίστεψέ με λατρεμένη συμβαίνει σε πολλούς.

Το ίδιο έπραξε κι όταν θέλησε στη συνέχεια να ασχοληθεί και με την πολιτική. Έτσι σήμερα πραγματικά εξεπλάγην, όταν άκουσα πως η Άννα είναι έξαλλη και πως έφτασε στο σημείο να εκφραστεί δημόσια για όλα όσα την ενόχλησαν! Όμως, γρήγορα διαπίστωσα πως δεν είχε κι άδικο.

Μία από τις σειρές που η Άννα Χατζησοφιά είχε υπογράψει μαζί με τον Χάρη Ρώμα στον ΑΝΤ1, ήταν και το “Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο”. Μία σειρά η οποία όπως και τόσες άλλες, εξακολουθεί μέχρι και σήμερα να παίζει σε επανάληψη.

Ε, επάνω σε μία τέτοια επανάληψη έπεσε και σήμερα η Άννα κι.. έφριξε, μιας και διαπίστωσε πως το επεισόδιο είχε βγει στον αέρα πετσοκομμένο, προκειμένου να χωρέσει στη ροή του προγράμματος του ΑΝΤ1. Φυσικά ποιός είδε την Άννα και δεν την φοβήθηκε!

Ακολουθεί η ανάρτηση που πραγματοποίησε η γνωστή δημιουργός στην προσωπική της σελίδα στο Facebook:

“…Τυχαία σήμερα έπεσα πάνω στην επανάληψη του Δεληγιάννειου Παρθεναγωγείου. Μετά το break μου φάνηκε ότι έλειπαν σκηνές. Επειδή η μνήμη δεν είναι αλάνθαστη μετά το τέλος της προβολής τσέκαρα τα σενάρια. Είχαν κοπεί τρεις σκηνές. Ελπίζω να είναι τυχαίο γεγονός και τεχνικό λάθος και όχι ότι μοντάρονται τα επεισόδια ξανά για να χωράν στο πρόγραμμα προβολών. Το δεύτερο είναι αλλοίωση έργου και προσβάλλει τα Πνευματικά μας δικαιώματα. Εάν δεν ταιριάζουν με το χρονοδιάγραμμα του σταθμού καλύτερα να μην προβάλλεται. Ελπίζω ότι δεν θα επαναληφθεί. Επιφυλάσσομαι…”

Read More

And More