Η Annita Brand ποζάρει με μαγιό και μας δείχνει το σώμα της τέσσερις βδομάδες μετά τη γέννα! [pic]

Πριν τέσσερις εβδομάδες ακριβώς, η Annita Brand έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Χάρη Χριστόπουλο. Η καλλονή make up artist και ο καταξιωμένος φωτογράφος έγιναν για πρώτη φορά γονείς και από εκείνη την μέρα ζουν ένα θαύμα. Μάλιστα, το αγαπημένο ζευγάρι μαζί με τον γιο του έκαναν και καλοκαιρινές διακοπές εκτός Αθηνών και απόλαυσε ανέμελες στιγμές ως οικογένεια.

Το απόγευμα της Πέμπτης, η Annita Brand δημοσίευσε για πρώτη φορά φωτογραφία με μαγιό, μετά τη γέννηση του γιου της, χωρίς ίχνος κόμπλεξ για τα περιττά κιλά που πήρε στην εγκυμοσύνη! Η νέα μανούλα μπορεί να έχει κοιλίτσα αλλά είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ!

“Οι διακοπές τελείωσαν και συνειδητοποίησα ότι το 99,9% φωτογραφίες που έχω είναι όλα είτε με τον μπέμπη αγκαλιά είτε με το καρότσι που το σπρώχνω. Για να μη σας ζαλίζω με εκείνες τις φωτογραφίες εδώ είναι μια #4weekspostpartum και ναι, έχω την κοιλίτσα μου ακόμα και όχι δεν το ντρέπομαι αλλά εννοείται πως όταν θα συνέλθω από την αϋπνία θα αρχίζω κανονικότατα τη γυμναστική! Τώρα αυτό θα είναι αύριο; Θα είναι σε μία βδομάδα; Θα είναι σε ένα μήνα σε έξι μήνες; Ο Θεός ξέρει” σχολίασε η Annita Brand στο Instagram.

Τέσσερις βδομάδες μετά τον τοκετό και είναι απλά υπέροχη!

Read More

And More