Η Άντα Λιβιτσάνου μιλάει στο TLIFE για την συμμετοχή της στην συναυλία της Πένυς Σκάρου!

Η Πένυ Σκάρου είναι ένα κορίτσι που πολλοί από εμάς θαυμάσαμε για τη δύναμη ψυχής που έδειξε μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε το καλοκαίρι. Το ατύχημα την έκανε να χάσει το πόδι της αλλά δεν έχασε στιγμή την αισιοδοξία της και την χαρά της για τη ζωή. Η 29χρονη τραγουδίστρια αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση με τον τρόπο που έχει χειριστεί αυτή το κακό που συνέβη στη ζωή της. Για τον λόγο αυτό και πολλοί αγαπημένοι της φίλοι και συνάδελφοι συγκεντρώθηκαν χθες στο Βοτανικό και τραγούδησαν για να συγκεντρωθούν χρήματα για την αποκατάσταση του ποδιού της. Ανάμεσά τους ήταν και η Άντα Λιβιτσάνου.

Η ηθοποιός και ιδιοκτήτρια του Ada’s little kitchen ξέρει πολλά χρόνια την Πένυ. Δέχτηκε με μεγάλη χαρά λοιπόν να συμβάλει στην προσπάθεια αυτή και μάλιστα αρκετές μέρες νωρίτερα κάλεσε μέσα από τα social media και τους διαδικτυακούς της φίλους να δώσουν το παρών.

Η Άντα ένωσε την υπέροχη φωνή της με αυτή δεκάδων άλλων καλλιτεχνών και με όλη της την αγάπη στήριξε την Πένυ, ενώ τραγούδησε και με εκείνη στη σκηνή. Λίγες ώρες μετά τη συναυλία εκμυστηρεύεται στο TLIFE ότι ήταν πολύ συγκινητική στιγμή.



“Το ευχαριστήθηκε κι εκείνη πολύ και ήταν πολύ ωραίο και στα παρασκήνια το κλίμα”, μας περιγράφει η Άντα. Η ίδια έμεινε μετά την δική της εμφάνιση να θαυμάσει και την Πένυ στη σκηνή. “Δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχει κάποιο “πρόβλημα” βλέποντάς την”, μας λέει.

Δες την Πένυ και την Άντα μαζί στη σκηνή!

Δες κι ένα βίντεο που ανέβασε η Άντα στον λογαριασμό της στο instagram:

Read More

And More