Η Αντέλ στον Alpha: Το συγκλονιστικό αφιέρωμα του CBS έρχεται στην Ελλάδα

Tο συγκλονιστικό αφιέρωμα του CBS στη μοναδική ερμηνεύτρια και δημιουργό των εκατομμυρίων πωλήσεων, Αντέλ, θα παρουσιάσει ο τηλεοπτικό σταθμός, Alpha

Μία υπέροχη βραδιά στο πανέμορφο Griffith Observatory του Los Angeles, όπου η Αντέλ ερμήνευσε με το δικό της ανεπανάληπτο τρόπο τα νέα της τραγούδια αλλά και παλαιότερες επιτυχίες, όπως «Hello», «Easy On Me», «Skyfall», «I Drink Wine», «Someone Like You», «When We Were Young», «Make You Feel My Love», «Hold On».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adele (@adele)

Για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια η Αντέλ παρουσιάζει νέα τραγούδια από το καινούριο άλμπουμ της «30», που κυκλοφορεί στις 19 Νοεμβρίου και αναμένεται να σημειώσει τεράστια επιτυχία. Ήδη έχει κυκλοφορήσει το πρώτο single του άλμπουμ με τίτλο “Easy on Me” και έχει κερδίσει την αγάπη των εκατομμυρίων θαυμαστών της.

Επίσης, οι τηλεθεατές του Alpha θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια αποκλειστική συνέντευξη της τραγουδίστριας στην Oprah Winfrey.

Η Αντέλ μιλά για τη νέα της δουλειά, την προσωπική της ζωή μετά το διαζύγιο, την ανατροφή του γιού της, καθώς και για την απώλεια βάρους της.

 

Read More

And More