Η Ανθή Σαλαγκούδη μιλάει για τον Τζώνη Καλημέρη!

Η Ανθή Σαλαγκούδη αποκάλυψε στο περιοδικό People πως έγινε η γνωριμία της με τον Τζώνη Καλημέρη, πως βρέθηκε στο χώρο της δημοσιογραφίας και τι ρόλο έπαιξε στη ζωή της οι ιδέες των γονιών της. Η ίδια έκανε αποκαλυπτικές δηλώσεις για τη ζωή της και για τις σχέσεις της!

Η όμορφη παρουσιάστρια εξήγησε πως γνώρισε τον τωρινό σύντροφό της, Τζώνη Καλήμέρη. “Τον Τζώνη τον γνώρισα πρώτα από τη μία πλευρά, εντελώς επαγγελματική, και ήταν ένας άνθρωπος που είχα εκτιμήσει απεριόριστα τότε”. Η σχέση της πλέον έχει περάσει σε ερωτικό επίπεδο και πρωταγωνιστεί σε όλα τα πρωτοσέλιδα. “Όταν εκτίθεται αυτό το κομμάτι της ζωής μου, νιώθω κάπως άβολα λόγω χαρακτήρα. Στα 30, δεν αγωνιώ πια για το τι θα σκεφτούν οι γονείς μου, αλλά ποτέ δεν θα ήθελα και ποτέ δεν θα άφηνα να μάθουν κάτι τέτοιο από δημοσιεύματα. Κατά τα άλλα, επειδή περάσαμε καιρό μαζί χωρίς να βγει η σχέση μας στη δημοσιότητα , είχαμε βρει τα πατήματά μας, αισθανόμασταν και πιο σίγουροι, ήμασταν και προετοιμασμένοι πως κάποια στιγμή θα γίνει γνωστό, όταν τελικά συνέβη”.

Η Ανθή μεγάλωσε σε μια οικογένεια που ευελπιστούσε για αυτή και την αδελφή της να σπουδάσουν στη Νομική! Η μοίρα είχε άλλες βλέψεις για τη τότε μικρή Ανθή και ξεκίνησε να σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου. Η επαγγελματική σταδιοδρομία της ξεκίνησε από μαθητευόμενη στην εφημερίδα “Μακεδονία” και μετέπειτα σαν δημοσιογράφος στην ΕΤ3.

Read More

And More