Η Αντιγόνη Πάντα ποζάρει τόπλες και απαντά στον δικηγόρο που προκάλεσε σάλο με τις δηλώσεις του για τις ατέλειες των γυναικών [pic]

Πριν λίγες μέρες ο δικηγόρος της Θεσσαλονίκης, Θάνος Καρατσιόλης, έκανε μια ανάρτηση με άκρως καυστικά σχόλια για τις γυναίκες που έχουν ατέλειες και βγαίνουν στις παραλίες με σέξι μαγιό. Τα όσα έγραψε ο δικηγόρος έκαναν το γύρο του διαδικτύου και προκάλεσαν την οργή χιλιάδων γυναικών που θεώρησαν άκρως ρατσιστικά και προσβλητικά τα λόγια του.

Μάλιστα, χθες, η δημοσιογράφος Αντιγόνη Πάντα Χαρβά, η οποία έγινε γνωστή στο κοινό, μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή «ΦM live» με την Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο, έκανε μια ανάρτηση, με σκοπό να “κλείσει” το στόμα του δικηγόρου και των απανταχών ρατσιστών.
Η δημοσιογράφος ανέβασε μια φωτογραφία της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου πόζαρε η ίδια τόπλες στην παραλία, με ένα καυστικό μήνυμα στην λεζάντα: «Δικηγοράκο μου, υπάρχει λύση. Το τόπι σου και σε άλλη παραλία. Είσαι τυχερός που φόρεσα μαγιό. Αγοράζω θονγκ μόνο για πάρτη σου. Και φάλαινα και ντίβα γιατί μπορώ. Καλές βουτιές κορίτσια».
Όπως ήταν επόμενο, τα likes έπεσαν “βροχή” και η Αντιγόνη έδειξε ότι δεν έχει κανένα κόμπλεξ με το σώμα της.

Δικηγοράκο μου, υπάρχει λύση. Το τόπι σου και σε άλλη παραλία. #εισαι_τυχερος_που_φορεσα_μαγιο #αγοραζω_θονγκ_μονο_για_παρτη_σου #και_φαλαινα_και_ντιβα_γιατι_μπορω #καλες_βουτιες_κοριτσια

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Antigoni Panta-Charva ???????? (@antipanta) στις

Read More

And More