Η Άντζελα Δημητρίου παντρεύει την κόρη της Όλγα! Η αγγελία του γάμου

Η Άντζελα Δημητρίου έχει χαρά μεγάλη! Τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, παντρεύει την κόρη της Όλγα στη Γλυφάδα και είναι έτοιμη να γίνει μια περήφανη πεθερά! Η Όλγα θα ανέβει νυφούλα τον Σεπτέμβριο τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Φώτη Λόση.

Την είδηση του γάμου την έχει δώσει με δηλώσεις της στη secret, η ίδια η Όλγα, αλλά προχθές, δημοσιεύτηκε η αγγελία του γάμου τους. Η Όλγα Κιουρτσάκη και ο Φώτης είναι ζευγάρι πάνω από δέκα χρόνια και είναι πολύ ταιριαστοί, πολύ αγαπημένοι και φουλ ερωτευμένοι. Και μπορεί η Άντζελά να δηλώνει πως το μόνο που τη νοιάζει είναι να περνάει καλά η κόρη της αλλά η ίδια αγαπάει πολύ το γαμπρό της και οι δυο τους έχου γίνει καλοί φίλοι!

Η Όλγα είναι ενθουσιασμένη με το γάμο της και έχει ξεκινήσει τις προετοιμασίες για να είναι όλα τέλεια την πιο όμορφη μέρα της ζωής της! “Είμαστε μαζί πάνω από δέκα χρόνια.Μου αρέσει που είναι ειλικρινής, δοτικός,αποφασιστικός κι εργατικός! Είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε αρραβωνιασμένοι έξι χρόνια” είχε δηλώσει για τον μέλλοντα σύζυγό της στην εφημερίδα η Όλγα.

Διάβασε την αγγελία του γάμου της: “Ο Λόσης Φώτιος του Μενελάου και της Κατίνας, το γένος Κώτση, που γεννήθηκε στην Αυλώνα και κατοικεί στην Αθήνα Αττικής, και η Κιουρτσάκη ‘Ολγα της Αγγελικής, το γένος Κιουρτσάκη, που γεννήθηκε στο Μαρούσι Αττικής και κατοικεί στην Ηλιούπολη, πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Γλυφάδα”

Read More

And More