Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου στο TLIFE: Η καραντίνα, το My Style Rocks, και η φιλία της με τον Νίκο Χαρδαλιά και την σύζυγό του! ΒΙΝΤΕΟ

Η Άντζυ Ανδριτσοπούλου είναι λαμπερή όμορφη και πάντα χαμογελαστή! Το πιο σημαντικό στοιχείο όμως πάνω της είναι η καλή της καρδιά και το ειλικρινές χαμόγελό της! Η Άντζι είναι χρόνια στο χώρο της showbiz και παραμένει από τα καλύτερα παιδιά της showbiz!

Την γνωρίσαμε πολλά χρόνια πριν ως μοντέλο στον Πρωινό Καφέ. Η Άντζι άφησε το modeling, ερωτεύτηκε τον Γιάννη Μεθενίτη και έκανε μια όμορφη οικογένεια! Η μόδα όμως δεν έφυγε ποτέ από τη ζωή της αφού εδώ και 7 χρόνια είναι μια πετυχημένη σχεδιάστρια κοσμημάτων! Φέτος την απολαύσαμε στο My Style Rocks να κάνει αίσθηση με το στυλ της αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει νωρίς καθώς ο χρόνος δεν της έφτανε για να τα προλαβαίνει όλα!

Σήμερα η Άντζι μιλάει στο TLIFE, για τα όσα ζει στην καραντίνα, για το My Style Rocks αλλά και για την μακροχρόνια φιλία της με τον υφυπουργό πολιτικής προστασίας και διαχείρισης κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά αλλά και την γοητευτική σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου!

Δες το βίντεο με τη συνέντευξη που έδωσε από το σπίτι της, στο ΤLIFE!

Πως περνάς στην καραντίνα με τον σύζυγό σου και τον γιο σας;
Τις πρώτες εβδομάδες έκανα μια γενική και μετά μόνο τρώγαμε και κοιμόμασταν. Μετά είπαμε να το αλλάξουμε λίγο και μπήκαμε οικογενειακώς σε ένα πρόγραμμα. Βάλαμε ξυπνητήρι στις 10, ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε για τρέξιμο στο βουνό δίπλα μας. Γυρίζουμε και μαγειρεύουμε. Μετατρέψαμε το σπίτι σε γυμναστήριο, κάναμε το τραπέζι του σαλονιού, τραπέζι Πινγκ Πονγκ. Μας κάνει γυμναστική το απόγευμα ο άντρας μου μιας και είναι personal trainer.


Είμαι πολύ τυχερή με τον γάμο μου και ευλογημένη γιατί είμαστε 18 χρόνια μαζί οπότε είναι κάτι που ξέραμε ότι είναι πετυχημένο. Όμως τώρα είμαστε 2 μήνες 24 ώρες  μαζί και αναρωτηθήκαμε αν μπορούμε να το κάνουμε. Αλλά ευτυχώς είμαστε πολύ καλά μαζί τελικά. Αν εξαιρέσουμε το κακό κομμάτι αυτής της κατάστασης δηλαδή ο κόσμος που ‘’έφυγε’’, υπάρχουν κάποια σημεία που μας κάνουν να κατανοούμε πράγματα για την ζωή μας.

Ενιωσες φόβο όλο αυτο τον καιρό για τον κορονοϊό;

Αυτές οι πρώτες 3 εβδομάδες μπορεί να ήταν και μια μίνι κατάθλιψη. Ήταν το βάρος που ένιωθα, σαν να χάνομαι. Πριν από αυτό ήμουν σε πολύ καλή κατάσταση στην καριέρα μου και το πήρα πολύ βαριά όλο αυτό. Φοβόμουν πολύ και ακόμα φοβάμαι παράδειγμα όταν πάω στο σούπερ μάρκετ. Βάζω μάσκα και γάντια, δεν παίρνω αμάξι γιατί τα κουβαλάω με τα χέρια μέχρι το σπίτι. Δεν θέλω να ακουμπήσουν πουθενά τα ψώνια! Πολλή κούραση!

Πέρασε καιρός από τότε που σε είδαμε στο  My style rocks! Πώς ήταν η εμπειρία σου;

Είμαι πολύ πιο χαλαρή από τότε. Το βλέπω πολύ όμορφα και γλυκά και σαν καλή ανάμνηση. Η απόφαση που είχα πάρει δεν ήταν σωστά ζυγισμένη. Ο στόχος μου ήταν να με μάθει το ευρύ κοινό στην δραστηριότητα μου ως σχεδιάστρια κοσμημάτων. Νομίζω ότι αυτό το χρειάζονται περισσότερο κάποια κορίτσια που δεν έχουν κάποια ποριά γιατί ακόμα και σαν σχεδιάστρια έχω κάνει πολλά πράγματά οπότε ο κόσμος της δουλείας μου με γνωρίζει καλά. Ο Λάκης μου ήταν πολύ ευχάριστος και εύχομαι να γνωρίσω κάποια στιγμή από κοντά τον κ. Κουδουνάρη. Νομίζω ότι έχουμε πολλά να πούμε. Κλείνοντας να πω πως η Ελένη Χριστοπούλου είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και άνθρωπος.

Έχεις εδώ και χρόνια φιλική σχέση με τον Νίκο Χαρδαλιά που μπήκε για τα καλά στις ζωές μας και με την σύζυγό του την Γιώτα. 
Τον Νίκο τον Χαρδαλιά τον ξέρω πολλά χρονιά ως δήμαρχο του Βύρωνα. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά. Μέσω του Νίκου γνώρισα και την Γιώτα με την οποία δέσαμε αμέσως. Είναι φοβερή γυναίκα και προσωπικότητα και αγαπάει πολύ τις γυναίκες. Το λέω αυτό γιατί έχει διαμορφώσει τα γυμναστήρια με τέτοιο τρόπο που καλύπτουν όλες τις πιθανές ανάγκες μιας γυναίκας που θα τα επισκεφτεί.

Είναι δυο άνθρωποι που ταιριάζουν απίστευτα, έχουν απίστευτο χιούμορ και είναι εξαιρετικά δυναμικοί χαρακτήρες. Μέσα στην εβδομάδα μιλάμε 2-3 φορές κυρίως για να με ηρεμεί. Νιώθω μεγαλύτερη ασφάλεια γιατί κατά κάποιο τρόπο έχω το μέσο να μάθω τι γίνεται. (γέλια)
Πάμε πολύ καλά και είμαι υπερήφανη που οι Έλληνες, ως ατίθασος λαός, καταφέραμε να συμμορφωθούμε σε τέτοιο βαθμό.

Έχει αντιδράσει καθόλου η Γιώτα με τα σχόλια για το Νίκο Χαρδαλιά; Κάποιοι τον χαρακτήρισαν sex symbol!

Κοίτα, ακόμα και από όταν ήταν δήμαρχος υπήρχαν τα σχόλια ότι είναι sex symbol, αλλά τώρα πλέον γίνεται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Είναι όμως τέτοια θεά η Γιώτα που καμαρώνει που λένε αυτά για τον άντρα της.

Ποιό είναι το πρώτο πράγμα που θέλεις να κάνεις μόλις τελειώσει όλο αυτό;
Να πάρω αγκαλιά την μαμά μου και να πάω για έναν καφέ με τους φίλους μου. Όλα τα άλλα τα βρίσκουμε και μπορούμε να τα βάλουμε σε τάξη.

Read More

And More