Η Άντζυ Σαμίου θα ντυθεί νυφούλα!

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ετοιμάζεται να ενωθεί η Άντζυ Σαμίου με τον αγαπημένο της Τάκη Ψηρόπουλο μέσα στο 2010. Το ζευγάρι ζει ήδη στο σπίτι της τραγουδίστριας στη Βούλα και ετοιμάζεται για τη μεγάλη στιγμή.

Η Άντζυ Σαμίου είναι μαζί με τον γνωστό οικονομικό σύμβουλο εφοπλιστών Τάκη Ψηρόπουλο εδώ και έξι μήνες και φαίνεται πως είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Οι άνθρωποι του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος λένε πως λάμπει από ευτυχία και πως στο πρόσωπο του αγαπημένου της έχει βρει όλα όσα ψάχνει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω ενός κοινού τους φίλου. Από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας υπήρξε μεγάλη έλξη και καλή χημεία ανάμεσά τους γι’ αυτό και πήραν τη μεγάλη απόφαση. Η πρόταση γάμου, μάλιστα, έγινε κατά τη διάρκεια του γάμου της ανηψιάς της Άντζυς Σαμίου, όπου η γνωστή τραγουδίστρια με το σύντροφό της ήταν κουμπάροι. Ο Τάκης Ψηρόπουλος ζήτησε στην Άντζυ να γίνει γυναίκα του, μπροστά σε όλους τους συγγενείς και τους φίλους και εκείνη του είπε αμέσως το “ναι”!

Ο γάμος τους αναμένεται να γίνει μέσα στο 2010 σε εκκλησία ή δημαρχείο, ανάλογα με το που θα αποφασίσει τελικά το ζευγάρι ν’ ανταλλάξει τους όρκους της αιώνιας αγάπης.


Η Άντζυ Σαμίου με τον σύντροφό της Τάκη Ψηρόπουλο!

Read More

And More