Η απαγόρευση της κυκλοφορίας ανέβαλε την τηλεοπτική επιστροφή της Κατερίνας Καινούργιου

Η απαγόρευση της κυκλοφορίας ανέβαλε την τηλεοπτική επιστροφή της Κατερίνας Καινούργιου | tlife.gr

Το «Ευτυχείτε» και η Κατερίνα Καινούριου επρόκειτο να επιστρέψουν σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Ωστόσο, η πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Open, η οποία είχε σταματήσει προσωρινά λόγω κορονοϊού, δεν βγήκε στον αέρα και η παρουσιάστρια έσπευσε να εξηγήσει τον λόγο μέσω Instagram.

Λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη έναρξη του «Ευτυχείτε» , η Κατερίνα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους ότι λόγω της απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας και για την καλύτερη ενημέρωση των τηλεθεατών, αντί της εκπομπής της θα μεταδοθεί έκτακτη ενημερωτική εκπομπή.

Επεσήμανε, ωστόσο, ότι από αύριο θα κρατάει και πάλι συντροφιά στους τηλεθεατές.

«Φίλες και φίλοι σήμερα δεν θα είμαστε μαζί. Πρώτη μέρα της απαγόρευσης της άσκοπης κυκλοφορίας και όλοι χρειαζόμαστε επιπλέον ενημέρωση για αυτό το μέτρο που αλλάζει την καθημερινότητά μας, αλλά είναι ίσως το πιο σημαντικό στη μάχη μας με τον κορονοϊό. Στη θέση του “Ευτυχείτε” εκτάκτως σήμερα θα δείτε την ενημερωτική εκπομπή “Η μεγάλη μάχη της Ελλάδας”. Από αύριο Τρίτη, όπως πάντα στις 9:50, θα σας πούμε με όλη μας την καρδιά και πάλι “Ευτυχείτε”. Ίσως η πιο δυνατή ευχή, αυτήν την τόσο κρίσιμη στιγμή. Τα λέμε αύριο», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

READ more