Η απάντηση της Γερμανού στην Κορομηλά

Η απάντηση της Γερμανού στην Κορομηλά | tlife.gr

Η Ναταλία Γερμανού για πρώτη φορά απαντάει σε όλα όσα έχουν ακουστεί για το πρόσωπο της και την σχέση της με την Ρούλα Κορομηλά. “Η Ρούλα είναι φίλη μου, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα στις σχέσεις μας” δήλωσε η παρουσιάστρια της εκπομπής “Μες την καλή χαρά”

Όλα ξεκίνησαν στην πρεμιέρα του Greek Idol, καθώς στην πρώτη εμφάνιση της Ρούλας Κορομηλά μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες μετά από 4 χρόνια απουσίας, το κανάλι της Κάντζας κάλεσε όλα τα λαμπερά πρόσωπα του σταθμού να βρεθούν στο στούντιο για να βοηθήσουν και να στηρίξουν την παρουσιάστρια στο νέο της ξεκίνημα. Μοναδική απούσα ήταν η Ναταλία Γερμανού και από τότε ξεκίνησε μία παραφιλολογία σχετικά με τις σχέσεις των δύο παρουσιαστριών και ότι η Ρούλα Κορομηλά είναι εκνευρισμένη με την παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του Σαββατοκύριακου.

Ο γάμος του Νίκου Καρβέλα την Πέμπτη το βράδυ, διέψευσε όμως όλα όσα είχαν ακουστεί για την Ναταλία και την Ρούλα, καθώς οι δύο τους συναντήθηκαν σ’ ένα θερμότατο κλίμα, έφαγαν και διασκέδασαν μαζί. “Είχα ενημερώσει 20 μέρες πριν το σταθμό ότι δεν θα μπορούσα να παραβρεθώ στην πρεμιέρα της Ρούλας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στη Θεσσαλονίκη αλλά σύντομα θα είμαι στο πλατό για να δω από κοντά την φίλη μου και να την στηρίξω στη νέα της αυτή προσπάθεια” δήλωσε η Ναταλία Γερμανού.

READ more