Η απάντηση του Α. Ρέμου στους φιλάθλους του Ηρακλή!

Ο Αντώνης Ρέμος θα εμφανιστεί αύριο στο Politeia Live Clubbing της συμπρωτεύουσας, πράγμα που έδωσε την ευκαιρία στους φιλάθλους του Ηρακλή να εκφράσουν την έντονη δυσαρέσκειά τους. Απευθυνόμενοι στον πρώην πρόεδρο της ομάδας τους, ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους ανάμεσα σε άλλα και το εξής: “ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ. ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ”.

Ο τραγουδιστής για να ρίξει τους τόνους έστειλε γραπτή δήλωσε με την οποία υποστηρίζει πως όλο αυτό το διάστημα εργάζεται για το καλό της ομάδας και ότι ο λόγος που πηγαίνει στην Θεσσαλονίκη είναι για να εργαστεί. Ωστόσο μέσα στις επόμενες μέρες θα μιλήσει αβαλυτικά για όλα.

Η ανακοίνωσή του λέει τα έξης: “Δεν ήρθα στη Θεσσαλονίκη, ούτε να λύσω διαφορές για την ομάδα που αγαπώ, ούτε για να ασκήσω με έπαρση το επάγγελμά μου. Ήρθα για να εργαστώ και να καλύψω τις επιπλέον υποχρεώσεις που υποσχέθηκα για τον Ηρακλή, για ακόμη μια φορά. Εντός της επόμενης εβδομάδος θα τοποθετηθώ εφ’ όλης της ύλης διότι όλο αυτό το διάστημα επέλεξα τον δρόμο της σιωπής για το καλό του Ηρακλή ο οποίος το μόνο που χρειαζόταν ήταν ηρεμία και συγκέντρωση στην προετοιμασία του.”

Read More

And More