Η απάντηση του Παπακαλιάτη στα σχόλια του Λούλη!

Η απάντηση του Παπακαλιάτη στα σχόλια του Λούλη! | tlife.gr

Για τo ξεκίνημα της καριέρας του, τα επαγγελματικά του σχέδια και τα σχόλια του Χρήστο Λούλη μίλησε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης, σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Καφές με την Ελένη”.

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν σκέφτεται να κάνει τηλεόραση ούτε φέτος, ούτε του χρόνου και δήλωσε πως δεν συμφωνεί με την κριτική του Χρήστου Λούλη και τον όρο “τηλεοπτικός ηθοποιός”.
Για το ξεκίνημά του ανέφερε “Ξεκίνησα στα 16 μου και πριν από λίγες μέρες έγινα 36. Δουλεύω 20 χρόνια” και πρόσθεσε ότι η πρώτη του δουλειά ήταν “Οι Φρουροί της Αχαΐας”.
Για το σχόλιο του Χρήστου Λούλη, ο οποίος τον χαρακτήρισε “τηλεοπτικό ηθοποιό”, ο ίδιος σημείωσε το εξής: “Η δική μου άποψη είναι πως δεν πιστεύω ότι υπάρχει θεατρικός ηθοποιός και τηλεοπτικός ηθοποιός. Υπάρχει ο ηθοποιός, ο οποίος μπορεί να είναι καλός ή κακός. Φυσικά είναι επιλογή του καθενός πού θα νιώσει καλύτερα, πού μπορεί να αισθανθεί καλύτερα. Δεν είμαι υπέρ της διακρίσεως των ηθοποιών σε κατηγορίες, και, αν θέλετε την άποψή μου, πιστεύω πως πηγάζουν από πολλά κόμπλεξ και συμπλέγματα που δεν πετύχανε σε κάποιους χώρους.

Για τον Χρήστο συγκεκριμένα θεωρώ πως κάνει λάθος και πως όλα αυτά είναι μπούρδες. Παίζει και πολύ σημαντικό ρόλο το πού τα είπε. Επειδή έχω συνεργαστεί μαζί του, ξέρω πως είναι αξιόλογος ηθοποιός. Δεν καταλαβαίνω γιατί να έχουμε την ανάγκη να δημοσιεύουμε την άποψή μας, να κρίνουμε και να αφορίζουμε κόσμο, δεν μπορείς να θέλεις να είσαι μακριά από αυτό τον τρόπο ζωής και να πηγαίνεις και να μιλάς σʼ ένα περιοδικό lifestyle”.

Ακόμη, όσον αφορά το ενδεχόμενο να ασχοληθεί με τη τηλεόραση, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης υπογράμμισε ότι δεν σκέφτεται να κάνει κάτι προς το παρόν. “Ούτε φέτος ούτε του χρόνου θα κάνω κάτι στην τηλεόραση. Αυτό που θέλω να κάνω είναι ο κινηματογράφος. Δεν ξέρω ακόμα πώς θα εξελιχθεί, θα ξεκινήσει κωμωδία αλλά πάντα έχει και δράμα”.

READ more