Η απάντηση του Β.Γραμμένου στο εξώδικο της Ε.Μενεγάκη!

Η απάντηση του Β.Γραμμένου στο εξώδικο της Ε.Μενεγάκη! | tlife.gr

Ο δημοσιογράφος Βασίλης Γραμμένος μετά το εξώδικο και την αγωγή που έλαβε από την Ελένη Μενεγάκη έστειλε στο Blog του τροκτικού τη δική του απάντηση. Πριν από ένα μήνα, ο δημοσιογράφος είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες, που ο ίδιος είχε τραβήξει στο περιοδικό ΟΚ!, της ξανθιάς παρουσιάστριας με τον Ματέο Παντζόπουλο. Η Ελένη Μενεγάκη είχε ενοχληθεί που ο ίδιος έβγαινε σε πρωινές εκπομπές και σχολίαζε την ζωή της.

Δείτε την επιστολή-απάντηση προς την Ελένη Μενεγάκη:

O δημοσιογράφος μεταξύ άλλων έγραψε και έστειλε στο troktiko: «Την περασμένη εβδομάδα λοιπόν συνάδελφοι με ενημέρωσαν ότι…. portal, είχε αναρτήσει ένα κείμενο το οποίο αφορά στο πρόσωπό μου και είχε τίτλο «Ελένη Μενεγάκη Μετά το εξώδικο… έρχεται και η αγωγή».

Δεν έδωσα καμία απολύτως σημασία αν και θα περίμενα από τους συναδέλφους με τους οποίους έχω συνεργαστεί στο παρελθόν να με είχαν ενημερώσει πρώτα, όπως άλλωστε όφειλαν να κάνουν σύμφωνα με τις βασικές αρχές και τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας που θέλουν να υπηρετούν.

Νωρίς το πρωί της επομένης δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από τον πρώην συνεργάτη μου, Νάσο Γουμενίδ (όπου σχετίζεται και με το portal) ο οποίος μου επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων την πρόθεση της Μενεγάκη (με την οποία είχε συνομιλήσει προφανώς) ότι δηλαδή σκέφτεται να μου καταθέσει αγωγή όχι όμως για το ρεπορτάζ και τις πολυσυζητημένες φωτό της ίδιας με τον κ. Παντζόπουλο, αλλά για συκοφαντική δυσφήμηση.

Σ΄ αυτό το σημείο θα πρέπει να πληροφορήσω και εσάς αλλά και όσους έσπευσαν να ενημερώσουν τον κόσμο ότι η Μενεγάκη προέβη στο επόμενο βήμα μετά το εξώδικο, ότι προς το παρόν τουλάχιστον δεν έχω λάβει καμία αγωγή στα χέρια μου, αλλά αν και όταν αυτό γίνει να είστε σίγουροι πως πρώτος εγώ θα σας την αποστείλω.

Εξάλλου είναι δικαίωμα του καθενός να επικαλεστεί τη δικαιοσύνη και να προσφύγει σ΄ αυτή όταν νιώθει ότι με οποιοδήποτε τρόπο «απειλείται».

Οσον αφορά τώρα στις δικές μου προθέσεις, το μόνο που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι πάντα έκανα και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου σεβόμενος τους ανθρώπους με τους οποίους ασχολούμαι, έστω και αν κάποιοι τον τελευταίο καιρό για δικούς τους λόγους προσπαθούν να με βλάψουν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Με εκτίμηση

Βασίλειος Γραμμένος

READ more