Η αποκάλυψη της Ευδοκίας Ρουμελιώτη: “Υιοθετώ ένα παιδί με τον άντρα μου” – Video

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο Νικηφόρος Χαραγκιώνης είναι από τα πιο ευτυχισμένα και διακριτικά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Η ηθοποιός έχει βρει όλα όσα έψαχνε στο πλευρό του οικονομολόγου και ο ερχομός του γιους τους ολοκλήρωσε την ευτυχία τους. Σαν δικά της παιδιά όμως η αγαπημένη πρωταγωνίστρια έχει και τους δύο γιους του συζύγου της από τον πρώτο του γάμο. Ωστόσο θέλησαν να μεγαλώσουν κι άλλο την οικογένειά τους και έτσι αποφάσισαν να υιοθετήσουν. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό”.

“Υιοθετώ ένα παιδάκι με τον άντρα μου και είχαμε αποφασίσει να το κρατήσουμε για μας”, δηλώνει η Ευδοκία Ρουμελιώτη εξηγώντας πως θέλησε να το κοινοποιήσει για να δείξει ότι υπάρχει και αυτή η επιλογή για όσους θέλουν να αποκτήσουν παιδιά και δεν μπορούν. “Διαβάζω συνεντεύξεις γυναικών που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί παρά τις εξωσωματικές που έχουν κάνει, αυτό τσακίζει τις γυναίκες”.

“Γονιός δεν είναι μόνο αυτός που γεννάει ένα παιδί, είναι αυτός που μεγαλώνει ένα παιδί”, συμπληρώνει. Το παιδί που θα είναι το νέο μέλος της οικογένειας της Ευδοκίας και του Νικηφόρου έχει βελτιώσει πολύ τη σχέση τους και το βρήκαν σε ένα νοσοκομείο. Η ίδια εξηγεί πως υπάρχουν πολλά παιδιά που χρειάζονται οικογένεια και έχουν ανάγκη και έχει σκοπό να αποκτήσει κι άλλο δικό της παιδί αλλά το συγκεκριμένο παιδί είχε ανάγκη από ένα σπίτι και αποφάσισαν ότι θέλουν να του το προσφέρουν.

“Ο γιος μου το έχει δεχτεί δύσκολα γιατί είναι και στην ίδια ηλικία αλλά του μιλάμε πολύ και πιστεύω θα την κερδίσουμε τη μάχη”, λέει αναφερόμενη στη γιο τους Δημήτρη που είναι 3,5 ετών.

Read More

And More