Η αποκάλυψη της Σταματίνας Τσιμτσιλή για το διαζύγιο της Έλενας Ασημακοπούλου από τον Μπρούνο Τσιρίλο

Χθες, μέσα από ένα Q&A που έκανε στο instagram η Έλενα Ασημακοπούλου αποκάλυψε πως με τον Μπρούνο Τσιρίλο μετά από αρκετά χρόνια γάμου εδώ και κάποιο διάστημα έχουν αποφασίσει να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Με αφορμή αυτή την ανακοίνωση της ηθοποιού – επιχειρηματία, η Σταματίνα Τσιμτσιλή θέλησε να κάνει μια αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως αυτή η είδηση δεν ήταν κάτι που τους ξάφνιασε καθώς πρόκειται για ένα γεγονός που τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της το γνώριζαν αλλά προτίμησαν να σεβαστούν την επιθυμία της να το ανακοινώσει η ίδια όταν θα έκρινε ότι είναι το καλύτερο.

Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνέχισε, λέγοντας πως το διαζύγιο του ζευγαριού έχει ήδη βγει, ενώ την επιμέλεια της κόρης τους η Έλενα Ασημακοπούλου μιας και ο Μπρούνο Τσιρίλο έχει επιστρέψει μόνιμα στην Ιταλία. 

Όσο για τον λόγο που η Έλενα Ασημακοπούλου επέλεξε αυτή τη στιγμή για να ανακοινώσει το διαζύγιό της από τον Μπρούνο Τσιρίλο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξήγησε πως αυτό έγινε τώρα που η κόρη της έχει τελειώσει τη σχολική χρονιά και δε θα χρειαστεί να απαντά σε αδιάκριτες ερωτήσεις που ενδεχομένως να τη φέρουν σε δύσκολη θέση.

Read More

And More