Η αποκαλυπτική συνέντευξη της Τζ. Μπαλατσινού στο “10 με 1 μαζί”!

Μετά το ξεκίνημα της “Εβδομάδας Αγάπης” στα Beautyworks και στο ξεκίνημα της εβδομάδας, η εκπομπή “10 με 1 μαζί” είχε καλεσμένη την Τζένη Μπαλατσινού. Ο Γιώργος Καραμέρος και ο Σπύρος Χαριτάτος ρώτησαν την παρουσιάστρια τα πάντα κι εκείνη απάντησε χωρίς υπεκφυγές.

Αρχικά μίλησε για τον γάμο της: «Μου έκανε πρόταση γάμου και λέω “ποιος άλλος θα μου κάνει; Ε, ας μη μείνω κι εγώ στο ράφι”. Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια και μόλις ήρθε η πρόταση λέω “να, ας αρπάξω την ευκαιρία”». Όσο για το τι έχει μάθει από αυτόν: «Δεν ξέρω, τι να σου πω. Στο βιβλίο μας αργότερα, άμα γράψουμε ημερολόγιο (γέλια). Σε μια σχέση μαθαίνεις πράγματα και η καθημερινότητα σου μαθαίνει πράγματα, μέσα από εμπειρίες, καλά και δυσάρεστα. Όταν μιζεριάζεις και γκρινιάζεις και λες δεν θα ‘θελα αυτό ή το άλλο, απλά χάνεις χρόνο. Υπάρχουν περίοδοι που πρέπει να αλλάζεις λίγο τη διαρρύθμιση. Όπως το ντεκόρ στο σπίτι. Αλλάζεις πράγματα. Δεν είναι κανείς ο ίδιος από τότε που γνωριστήκαμε. Για να μπορέσεις να βλέπεις λίγο παρακάτω. Ανταγωνιστικά δεν πρέπει να βλέπεις ποτέ τον άντρα σου. Αυτός είναι ο αρχηγός, ο πιο δυναμικός, αυτός που φέρνει τα περισσότερα λεφτά, βάζει κανόνες ηθικής. Από ‘κει και πέρα, εμείς με τον τρόπο μας μπορούμε να φτιάξουμε μια άλλη καθημερινότητα αλλά πάνω στις ράγες που έχει χαράξει ο άντρας. Όταν η γυναίκα είναι πάνω απʼ τον άντρα, χαλάνε οι ισορροπίες. Τον άντρα μου θέλω να τον θαυμάζω και εκείνος εμένα».

Για τα τρία παιδιά της: «Γενικά θέλαμε τρίτο παιδί. Δεν το κάναμε γιατί κυνηγούσαμε το γιο. Μας έκατσε και το κρατήσαμε». Ενώ τα κορίτσια: «Είναι καλά παιδιά. Είναι αυτόνομες, με δικό τους χαρακτήρα. Κάποια χαρακτηριστικά παίρνουν αλλά η καθεμιά τους είναι διαφορετική».

Για τις σχέσεις: «Οι σχέσεις των ανθρώπων είναι πόλεμος. Και φιλικές και επαγγελματικές και ερωτικές. Όχι λοβοτομημένες. Πρέπει κάθε μέρα να προσπαθείς, να βάζεις όρια. Υπάρχουν ζευγάρια που δεν μιλάνε, εθελοτυφλούν. Αυτό το βρίσκω… λοβοτομή. Πρέπει να κάνεις ακριβώς αυτό που αισθάνεσαι. Αυτό είναι το σωστό σε όλες τις σχέσεις. Όταν δυο άνθρωποι είναι ώριμοι τα βρίσκουν. Επίσης, υπάρχει άλλο ένα λάθος, όταν πας να κατακτήσεις τον άλλον μέσα από τις ενοχές. Όλοι φταίμε και όλοι έχουμε τα δίκια μας. Το θέμα είναι να προσπαθείς. Νομίζω ότι όλοι κατά καιρούς έχουμε πει “δεν θα ‘πρεπε να ‘χεις δεθεί με ανθρώπους” αλλά αν δεν μας συνέβαιναν όλα αυτά δεν θα γινόταν τίποτα. Δεν μετανιώνω για κανέναν που έχει περάσει από τη ζωή μου, για καμία φιλική σχέση δεν έχω μετανιώσει. Απ’ όλους κάτι πήρα».

Για την “Εβδομάδα Αγάπης” στα Beautyworks: «Αποφασίσαμε να κάνουμε κάτι το οποίο θέλουμε να γίνει θεσμός. Κάνουμε κάτι για το ίδρυμα “Χαρά” που φιλοξενεί 56 άτομα με ειδικές ανάγκες και προβλήματα κινητικής παράλυσης και αυτισμό. Μέρος των εσόδων από τα Beautyworks Κηφισιάς και Κολωνακίου θα πάνε εκεί. Θα το κάνουμε όλη την εβδομάδα και θέλουμε να το κάνουμε 2-3 φορές το χρόνο».

Και τέλος για το Next Top Model: «Ξέρουν που έρχονται. Είναι ένα παιχνίδι. Έχουν δει και το περσινό, είναι υποψιασμένες. Όταν θέλεις να μπεις σε αυτό το χώρο, είσαι υποψιασμένος — δεν μπαίνεις με το άσπρο άλογο και να λες “τι ωραία και τι ρομαντικά:. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να τα προστατεύσεις λέγοντάς τους τι πρέπει να κάνουν κι αν θα πρέπει να είναι στο χώρο αυτό. Π.χ., την προηγούμενη εβδομάδα πιστεύω ότι έκανε καλό στη Λόρα-Αν που της είπα ότι δεν κάνει, όπως θα έλεγα στην κόρη μου αν μου έλεγε ότι θέλει να γίνει πιανίστρια και δεν το ‘χει. Αν η κοπέλα δεν γράφει στο φακό και δεν προχωράει, πρέπει να της το πούμε. Αυτό το κορίτσι γιατί να κάτσει εδώ και να χάσει 2 χρόνια, να μη βρίσκει δουλειές κ.λπ. Είναι θέμα στιλ και προσωπικότητας. Είναι γυναίκες όμορφες που δεν γράφουν στο φακό».

Δες το βίντεο

Read More

And More