Η απορία του Χαριτάτου για τα 100 χιλιάρικα της Ζέτας

Η απορία του Χαριτάτου για τα 100 χιλιάρικα της Ζέτας | tlife.gr

Σήμερα το πρωί, στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» ο Σπύρος Χαριτάτος, λίγο πριν υποδεχθεί στο studio, την παρουσιάστρια του «Dancing with the stars» , δήλωσε έκπληκτος για τις πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στο blog troktiko και αφορούσαν την αμοιβή της.

Σύμφωνα με το troktiko, η παρουσιάστρια θα αμοιφθεί με το ποσό των 100.000 ευρώ. Ο παρουσιαστής του «10 με 1 μαζί», δήλωσε έκπληκτος και κάνοντας χιούμορ, είπε πως θα την ξεμαλλιάσει μόλις μπει στο πλατώ.

» Εγώ δεν αμφισβητώ το δημοσίευμα» συνέχισε ο Σπύρος, «Είναι καλό να τα μαθαίνουμε αυτά αν ισχύουν, για να ξέρουμε τι συμβαίνει στον Ant1».

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης και σε δύσκολους καιρούς που τα κανάλια ζητάνε από όλους τους παραγωγούς και τους παρουσιαστές να μειώσουν τις αμοιβές τους, είναι λογικό ο παρουσιαστής της εκπομπής που είναι πρώτη σε τηλεθέαση στην πρωινή ζώνη να εκφράζει απορία, για τα τεράστια ποσά που ακούγονται…

Σημειώνουμε ότι ο Σπύρος Χαριτάτος και ο Γιώργος Καραμέρος, είναι από τους πιο χαμηλά αμοιβόμενους παρουσιαστές της τηλεόρασης παρά την τεράστια επιτυχία τους.

READ more