Η Ariana Grande δεν είναι πλέον single! Ο “κοινός θνητός” που της έκλεψε την καρδιά

Όπως διαβάζουμε στα διεθνή media, όλο και περισσότερες γυναίκες της showbiz βρίσκουν ερωτικούς συντρόφους που δεν ανήκουν στον καλλιτεχνικό χώρο. Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και η Ariana Grande, η οποία σύμφωνα με το δημοσίευμα του Page Six είναι ερωτευμένη με τον γοητευτικό μεσίτη Dalton Gomez. Μάλιστα, πριν λίγους μήνες, το TMZ χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο άντρα “ως έναν άσχετο που η τραγουδίστρια έκανε κάτι μια μέρα σε ένα μπαρ”, ωστόσο φαίνεται πως οι δυο τους είναι εδώ και λίγο καιρό ζευγάρι.

Και μπορεί, η διάσημη pop star να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει ακόμη κάτι, αλλά ο Dalton εμφανίζεται σε αρκετά από τα Stories της στο Instagram, αποδεικνύοντας ότι περνούν μαζί… την καραντίνα! Σύμφωνα με το E! News, η Ariana και ο Dalton έχουν αρκετούς κοινούς φίλους, οι οποίοι φαίνεται ότι τους έφεραν κοντά, ενώ περνούν πολλές ώρες μαζί, ειδικά τώρα που είναι κλεισμένοι σε ένα σπίτι, εξαιτίας της πανδημίας.

Να σου θυμίσουμε πως η τελευταία σχέση της Ariana Grande ήταν με τον Pete Davidson, με τον οποίον μάλιστα είχαν αρραβωνιαστεί!

Read More

And More