Η Ασημίνα του GNTM ξαναχτυπά! Τα “λόγια καρδιάς” στον Γιώργο Λιάγκα [vids]

Με νέο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram “ξαναχτυπά” η Ασημίνα Χαρίτου, μετά την αποχώρησή της από το Greece’s Next Top Model! Η πρώην παίκτρια του reality μόδας έχει αποφασίσει να μην εμφανιστεί σε καμία τηλεοπτική εκπομπή, αντιθέτως μιλάει για όλους και για όλα μέσα από τα social media. Στα δύο νέα βίντεο που ανήρτησε στο Instagram, η Ασημίνα θέλησε να απαντήσει στον Γιώργο Λιάγκα, ύστερα από τα σχόλια που έκανε ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του αλλά και να… κατακεραυνώσει τον Ρουβίκωνα.

“Ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος μεταδίδει μηνύματα απαξίωσης και ψέμματα. Σε καμιά περίπτωση όμως αυτό δεν δικαιολογεί την βία. Σιχαίνομαι τον τρόπο που κάνει την δουλειά του, αλλά πίσω του υπάρχει ένας άνθρωπος. Και η δική μου θέση θα είναι πάντα εκεί. Ανάμεσα στους εγκληματίες και στον συνάνθρωπό μου. Μπορεί να με είχε χαρακτηρίσει ένα τίποτα από ένα reality. Αλλά εμένα η θέση μου θα είναι εκεί ανάμεσα σ’ εκείνους και σε αυτόν. Γιατί είναι 100% περισσότερο μάγκας…” ανέφερε στο πρώτο μέρος η πρώην παίκτρια του GNTM.

View this post on Instagram

A post shared by Asɪᴍɪɴᴀ Hᴀʀɪᴛᴏᴜ (@asiminaa) on

“Δεν τον μισώ. Δεν μισώ κανέναν. Απλά στεναχωριέμαι πάρα πολύ όταν ένας άνθρωπος που έχει αυτό βήμα δεν το εκμεταλλεύεται για να κάνει τον κόσμο καλύτερο, αλλά χειρότερο. Προσεύχομαι κάποια στιγμή να ανακτήσει το θάρρος του που τόσο φτηνά πούλησε στο βωμό του Infotainment πριν πολλά χρόνια. Είναι ανίκανος να μπει στο συναίσθημα του συνανθρώπου του…” ανέφερε η Ασημίνα Χαρίτου στο δεύτερο μέρος.

Κόλαφος ξανά η ginger καλλονή!

Read More

And More