Η Ασημίνα του GNTM σε βραδινή έξοδο με την Σουζάνα και την Άννα! Φωτογραφίες

Μετά το τέλος του GNTM, τα κορίτσια που πήραν μέρος στο reality μόδας του STAR επέστρεψαν στη καθημερινότητά τους και κοντά στους αγαπημένους τους ανθρώπους που τόσο τους έλειψαν κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Κάποια από αυτά, μάλιστα, δεν άργησαν να κάνουν τις πρώτες τους επαγγελματικές συνεργασίες στον χώρο του modeling, πραγματοποιώντας φωτογραφίσεις σε μεγάλα περιοδικά και πασαρέλες για γνωστούς οίκους μόδας.

Όπως ήταν αναμενόμενο, μερικά κορίτσια συνέχισαν να απασχολούν τα Μέσα με τη ζωή τους, ενώ υπήρξαν κι εκείνα που κράτησαν πιο χαμηλούς τόνους, με αποτέλεσμα να χαθούν γρήγορα από τα φώτα της δημοσιότητας.

Στην πρώτη κατηγορία, λοιπόν, ανήκουν και τα μέλη των “FF” , της… κλίκας που απασχόλησε όσο τίποτα άλλο φέτος στο GNTM. Η Ασημίνα Χαρίτου, η Άννα Χατζή και η Σουζάνα Κουόλ συνεχίζουν να κάνουν ακόμα παρέα και αρκετά συχνά πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις, με αδιάψευστο μάρτυρα τον φωτογραφικό φακό.

Πρόσφατα, τα τρία όμορφα κορίτσια συναντήθηκαν σε γνωστό bar-restaurant επί της οδού Κολοκοτρώνη στο Σύνταγμα, όπου δείπνησαν σε χαλαρή διάθεση, είπαν τα νέα τους και μας χάρισαν τις πιο ωραίες πόζες τους, σαν σωστά μοντέλα.

Δες τις φωτογραφίες:

Ασημίνα Χαρίτου

Άννα Χατζή

Σουζάνα Κουόλ

Read More

And More