Η “ασθενής μηδέν” στην Ελλάδα αποκαλύπτει στο “Μαζί σου” πώς βίωσε τις μέρες με κορονοϊό

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε τις ημέρες που νοσηλεύτηκε, για τη ζωή μετά, για την αντίδραση των ανθρώπων όταν έμαθαν ότι είναι η “ασθενής μηδέν”, το πρώτο κρούσμα κορονοϊού στη χώρα μας, μίλησε στην εκπομπή Μαζί Σου, στον ΣΚΑΙ, η Δήμητρα Βουλγαρίδου.

Η Δήμητρα Βουλγαρίδου, επιχειρηματίας από τη Θεσσαλονίκη, είχε πάει για επαγγελματικούς λόγους στην Ιταλία και όταν επέτρεψε διαγνώστηκε με κορονοϊό. «Κόλλησε» τον 9χρονο γιο της και μια φίλη της, αλλά όχι τον σύζυγό της και τον φίλο της, δημοσιογράφο Πέτρο Νάζο, που ήταν μαζί της στο ταξίδι.

Εκείνη, πέρασε τη νόσο με πολύ ελαφρά συμπτώματα. «Σαν μια απλή γρίπη» είπε μιλώντας στην Τατιάνα Στεφανίδου. Το μόνο σύμπτωμα που είχε ήταν ο πυρετός αλλά και η έλλειψη όσφρησης και γεύσης, αισθήσεις που ακόμη δεν έχουν επανέλθει! «Φοβήθηκα γιατί ήταν πρωτόγνωρο» παραδέχτηκε η Δήμητρα Βουλγαρίδου.

Το πιο δύσκολο, όμως, για εκείνη ήταν να πείσει τον 9χρονο γιο της, ο οποίος ήταν τελείως ασυμπτωματικός, πως έπρεπε να μείνει κλεισμένος σε έναν θάλαμο νοσοκομείου. «Ήταν πολύ δύσκολη η διαχείριση ενός παιδιού μέσα σε ένα δωμάτιο για 15 μέρες», είπε, σημειώνοντας πως «ένα 9χρονο παιδί, που ήταν καλά, ήταν δύσκολο να το απομονώσεις».

Δες όλα όσα είπε στην Τατιάνα Στεφανίδου:

Η επόμενη μέρα της ασθένειας και της περιπέτειας που πέρασε, βρίσκει τη Δήμητρα Βουλγαρίδου αλλαγμένη. Δεν έκρυψε πως όσα πέρασε, την έκαναν να καταλάβει ότι κάποια πράγματα που θεωρούμε δεδομένα, όπως η υγεία, δεν είναι…

Πηγή: Newsit

Read More

And More