Η αστυνομία σταμάτησε το πάρτι της Victoria’s Secret!

Γεμάτο απρόοπτα ήταν το χθεσινό show της Victoria’s Secret! Το μεγαλύτερο fashion event της χρονιάς διοργανώθηκε φέτος για πρώτη φορά στην Σανγκάη και ήταν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακό. Τα shows με τα διάσημα “αγγελάκια” της διάσημης εταιρείας εσωρούχων αποτελούν πάντα σημείο αναφοράς, αλλά αυτήν τη φορά έγραψαν ιστορία και με όσα συνέβησαν. Μετά την απαγόρευση εισόδου της Katy Perry, η οποία θα τραγούδαγε στην πασαρέλα, αλλά και της Gigi Hadid, η οποία θα περπάταγε και την τούμπα της Ming Xi στο catwalk, οι ατυχίες δεν είχαν τελειωμό!

Μετά τη λήξη του fashion show, τα “αγγελάκια” της Victoria’s Secret έχουν παράδοση να κάνουν ένα ακόμη πιο λαμπερό πάρτι. Όμως, οι εορταστικές εκδηλώσεις διακόπηκαν λίγο απότομα, όταν η τοπική αστυνομία έκανε την εμφάνισή της. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το WWD, τα μοντέλα – ανάμεσά τους η Bella Hadid, η Alessandra Ambrosio και η Jasmine Tookes – βρέθηκαν σε γειτονικό κτίριο, ώστε να γιορτάσουν το τέλος του fashion show, όταν δέκα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα η μουσική σταμάτησε απότομα και πλήθος ένστολων ανδρών μπήκαν στην αίθουσα. Οι λόγοι που διεκόπηκε το πάρτι δεν έχουν γίνει γνωστοί ακόμη!
“Θέλουν να το λήξουμε. Σας ζητούμε συγγνώμη, προσπαθήσαμε”, δήλωσε η γυναίκα που διοργάνωσε το πάρτι. Ευτυχώς, τα μοντέλα είχαν προλάβει και είχαν ποζάρει στο “ροζ” χαλί, και φυσικά είχαν χορέψει ξέφρενα, μέχρι η αστυνομία να τους διακόψει το πάρτι!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Victoria’s Secret (@victoriassecret) στις

Read More

And More