Η… άτακτη Σάντρα έρχεται και ανάβει μεγάλες φωτιές στην “Μουρμούρα”!

Μετά από 20 χρόνια γάμου η Μαρίνα και ο Ηλίας περνούν ένα… δεύτερο μήνα του μέλιτος. Ο γιος τους είναι μακριά και σπουδάζει, περνούν πολλές ώρες μαζί, μοιράζονται τις σκέψεις και τις ανησυχίες τους, τσακώνονται, αγαπιούνται, γελούν. Ζουν τη δική τους μικρή καθημερινότητα όπως εκείνοι έχουν επιλέξει. Αυτήν ακριβώς την καθημερινότητα έρχεται να ταράξει η Σάντρα, η επιστήθια φίλη της Μαρίνας, την οποία ο κάπως συντηρητικός Ηλίας δεν την έχει σε υπόληψη!

Στο αποψινό επεισόδιο ,λοιπόν, η Σοφία Παυλίδου «εισβάλει» στη ζωή του ζευγαριού και την αναστατώνει! Πιο συγκεκριμένα;
Η Σάντρα, η κολλητή φίλη της Μαρίνας, βγαίνει με έναν πολύ νεότερό της άντρα. Ο Ηλίας ενοχλείται γιατί είναι αντίθετος με τις μεγάλες διαφορές ηλικίας στα ζευγάρια. Και πού να μάθει πως η Μαρίνα είχε μια σχέση με έναν γιατρό που θα μπορούσε να είναι… πατέρας της!
Κατά τ’ άλλα στα υπόλοιπα ζευγάρια…
Ένα καροτσάκι για την λαϊκή κι ένας κοινωνικός μανάβης, γίνεται η αιτία να αρχίσει ο Χάρης να αναρωτιέται ποιος είναι τελικά: ο κύριος του σπιτιού, ή «η κυρία του κυρίου»;
Η Βούλα έχει τρομάξει πάρα πολύ από έναν σεισμό που κατάλαβε μόνο αυτή. Ο Μηνάς προσπαθεί να την πείσει ότι δεν έγινε, αλλά εκείνη πιστεύει ότι αφού δεν υπάρχουν ειδήσεις για το θέμα, είναι μέρος μιας ευρύτερης συνωμοσίας προκειμένου να μην πανικοβληθεί ο κόσμος για τα χειρότερα που έρχονται.

Read More

And More