Η άτακτη σύζυγος του προέδρου της Βουλής και το Big Brother! Φωτογραφίες και βίντεο

Είναι μία από τις γοητευτικότερες, σικάτες και πιο αξιαγάπητες συζύγους προέδρων. Αλλά δεν σταματά εκεί… Ο λόγος για την Sally Bercow, που αν και είναι σωστή στις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει ως σύζυγος πολιτικού και μητέρα, κάνει και πιο …extreme -για μια ”κυρία προέδρου”- πράγματα!

Η 41χρονη σύζυγος λοιπόν, του μέλους του Συντηρητικού Κόμματος και Προέδρου του βρετανικού κοινοβουλίου, John Bercow, Sally, το περασμένο έτος τυλίχθηκε μ’ ένα σεντόνι και φωτογραφήθηκε σε free press εφημερίδα.

Πέρα από αυτό, μίλησε επίσης, για τη βουλευτική περιουσία και τη σεξουαλική ζωή των πολιτικών και κυρίως του συζύγου της. Σήμερα, όμως, αποφάσισε να ταράξει και πάλι τα νερά και να προκαλέσει με την απόφασή της να…

…μπει στο σπίτι του Celebrity Big Brother. Το ‘πε και το ‘κανε λοιπόν, την προηγούμενη εβδομάδα! Μάλιστα, σε δηλώσεις της η Sally τόνισε πως, έπεισε το σύζυγό της να την αφήσει να συμμετάσχει στο ριάλιτι, ύστερα από ένα Σαββατοκύριακο “ξελογιάσματος”.

Η αφορμή όμως, της συμμετοχής της στο συγκεκριμένο show αν μη τι άλλο, είναι φιλανθρωπική. H Sally, σε περίπτωση που κερδίσει, θέλει να διαθέσει μεγάλο μέρος της αμοιβής της -100.000 δολάρια για την ακρίβεια- σε ίδρυμα για αυτιστικά παιδιά αφού, ως γνωστόν, είναι και μητέρα ενός.

Η κίνησή της όμως αυτή, προκάλεσε αμέσως αντιδράσεις. Οι επικριτές του 48χρονου John, που δεν είναι λίγοι, αντέδρασαν, όπως ήταν αναμενώμενο, και δήλωσαν πως θεωρούν ότι η παρουσία της Sally υποβαθμίζει το αξίωμά του.

Συγκεκριμένα, ο Rob Wilson, δήλωσε: ”Ο Τζον είπε ότι θέλει να αποκατασταθούν ο σεβασμός και η αξιοπρέπεια στο Κοινοβούλιο. Δεν είμαι σίγουρος, όμως, πως θα γίνει αυτό. Πάντως, το να μπει η γυναίκα του στο πιο επαίσχυντο show της τηλεόρασης σίγουρα δεν βοηθά.”.

Η Sally, με τη σειρά της, ξεκαθάρισε μέσω εκπροσώπου της, όπως διαβάσαμε στο mirror.com: ”Το έκανε γιατί δεν είναι εκείνη ο πρόεδρος, αλλά ένα άλλο πρόσωπο. Δέχεται ότι θα αναστατώσει πολλούς ανθρώπους, αλλά είναι στην ευχάριστη θέση να αντιμετωπίσει τις συνέπειες”.

Τα καμώματά της ωστόσο, φαίνεται πως έχουν προκαλέσει αρκετά προβλήματα στη σχέση του ζευγαριού, που ο πολιτικός μάλιστα, σκέφτεται ακόμα και το διαζύγιο…

Δες φωτογραφίες από την παραμονή της στο σπίτι του Big Brother:

Kατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού μέσα στο σπίτι…

Δες βίντεο με την είσοδο της Sally στο ριάλιτι:

Read More

And More