Η Αθηνά Οικονομάκου πάει όντως ΑΝΤ1;

Ιδιαίτεριος ντόρος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με την είδηση που θέλει την Αθηνά Οικονομάκου να κλείνει πίσω της την πόρτα του Mega και την νέα τηλεοπτική χρονιά να βρίσκεται πια στην “αγκαλιά” του ΑΝΤ1.

Ναι, ιδιαίτερη αίσθηση έχει προκαλέσει η είδηση που θέλει την Αθηνά να μετακομίζει στον ΑΝΤ1, προκειμένου να συμμετέχει στην ολοκαίνουργια, καθημερινή σειρά που έχει αυτή την εποχή στα σκαριά το κανάλι με τον τίτλο , “Οι Απόφοιτοι”.

Είναι ,όμως, τελικά έτσι; Οντως η νεαρή ηθοποιός κατευθείνεται προς Μαρούσι μεριά; Απ ότι είμαι σε θέση να γνωρίζω, οι Αντεννικοί μπορεί να φλέρταραν με την Αθηνά, μπορεί να την ήθελαν στο ολοκαίνουργιο καθημερινό τους, όμως, αυτό δεν πάει να πει πως η Αθηνά θα πάει κιόλας.

Η Αθηνά Οικονομάκου αυτό τον χειμώνα – απ ΄ότι δείχνουν τουλάχιστον τα φαινόμενα μέχρι τώρα – όχι δεν πρόκειται να βρίσκεται στον ΑΝΤ1 και πιο συγκεκριμένα μάλλον δεν πρόκειται να βρίσκεται γενικότερα στην τηλεόραση, μιας και μετά από περίπου έξι χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας και μάλιστα επί καθημερινής βάσης, αποφάσισε να βάλει μία τελεία και να πάρει μία μεγάλη ανάσα ξεκούρασης. Αλλωστε, αυτός είναι και ο κυριότερος λόγος που δεν συνεχίζει και στα “Κλεμμένα”, αλλά που είπε το “όχι” και στην “Δικαίωση” του Δημήτρη Αρβανίτη.

Μην ξεχνάς πως η Αθηνά εκτός από τα τελευταία τρία χρόνια που έπαιζε στα “Κλεμμένα”, είχαν προηγηθεί και άλλα τρία χρόνια που την είχαμε δει στην “Ζωή της Αλλης”. Ετσι, είναι λογικό να θέλει για μία σεζόν να… τηλε-ξαποστάσει!

Συμπέρασμα; Ακόμα και το “ναι” να έλεγε στον ΑΝΤ1, σαφέστατα και δεν θα το έλεγε για μία καθημερινή σειρά, μιας και το καθημερινό τα τελευταία χρόνια μπορεί να της πρόσφερε απλόχερα την επιτυχία, παράλληλα ,όμως, την οδήγησε και στην υπερκόπωση, μιας και ως γνωστόν οι ρυθμοί του καθημερινού δεν είναι παίξε-γέλασε!

Read More

And More