Η Αθήνα του Φοίβου Δεληβοριά! Video

Η Αθήνα του Φοίβου Δεληβοριά! Video | tlife.gr

Ο Φοίβος Δεληβοριάς είναι ότι πιο motivational μπορείς να βρίσκεις στη μουσική βιομηχανία. Άνθρωπος με ανησυχίες κάθε είδους, καλλιτέχνες με ευαισθησία, δημιουργός με φαντασία αλλά σταθερές αρχές. Είναι ένας τραγουδοποιός που έχει καταφέρει να αγαπηθεί από το «συνάφι» του αλλά και να κερδίσει τον σεβασμό από όλους στην ελληνική μουσική σκηνή. Αθόρυβα ψάχνει τρόπους να κάνει τα μουσικά του όνειρα πραγματικότητα και τα κάνει! Αυτό συνέβηκι  όταν ξεκίνησε την πιο γνωστή πια ταράτσα της Αθήνας. Η Ταράτσα του Φοίβου αποτελεί σημείο αναφοράς για τους Αθηναίους και είναι μια επιθυμία που είχε ίδιος πολλά χρόνια πίσω. Ένα όνειρο που τον συνδέσει με το παρελθόν του αλλά και την αγάπη του για την πόλη όπου μεγάλωσε και ζει.

Για την Αθήνα αλλά και τις αναμνήσεις του έχει γράψει φυσικά σε πολλά από τα κομμάτια του αλλά πρόσφατα μίλησε για εκείνη στο Project 210. Οι σαββατιάτικες βόλτες στο Θησείο με τον μπαμπά και την αδερφή του,  οι έξοδοι με τους φίλους του στα σινεμά και τα θέατρα στο κέντρο ήταν μερικά από αυτά που εκμυστηρεύτηκε.

Project210 – Φοίβος Δεληβοριάς

Ο Φοίβος Δεληβοριάς/Foivos Delivorias στο νέο επεισόδιο του Project210.-Creative Director – Μοντάζ: Spyros MaltezosΚινηματογραφιστές: Ζωή Τσίρη, Manos Kalafatelis, Υρια Ταμαρη, Christos LolosΠαραγωγή: Multitrab Productions

Posted by Project210 on Wednesday, July 4, 2018

READ more