Η Αθηνά Χρυσαντίδου στο TLIFE για την φωτιά στο σαλέ της Αράχοβας: “Ήταν μεγάλο το σοκ. Αν ήμασταν μέσα θα καιγόμασταν”

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Τρίτης, μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», η Στέλλα Μιζεράκη, η Αθηνά Χρυσαντίδου και η Κυριακή Τσανικίδη, οι οποίες έγιναν ευρέως γνωστές μέσα από την συμμετοχή τους στον πρώτο κύκλο του Power Of Love, έζησαν μια περιπέτεια πριν μερικές εβδομάδες.

Οι τρεις κοπέλες, που γνωρίστηκαν στο reality αγάπης του ΣΚΑΪ και από τότε έχουν γίνει κολλητές φίλες, ταξίδεψαν στην Αράχοβα για να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης και ξεγνοιασιάς, μακριά από την ρουτίνα της καθημερινότητάς τους στην Αθήνα.

Καμία όμως δεν περίμενε πώς η απόδρασή τους αυτή θα είχε άδοξο τέλος. Για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, το σαλέ όπου διέμεναν τυλίχθηκε στις φλόγες, λίγη ώρα αφότου οι τρεις τους έφυγαν για μία βόλτα στον Παρνασσό.

Το TLIFE μίλησε με την Αθηνά Χρυσαντίδου, η οποία συγκλονισμένη από το περιστατικό αποκάλυψε τι ακριβώς συνέβη.

“Το σπίτι κάηκε ολοσχερώς, χωρίς να φταίμε βέβαια εμείς. Εννοείται πώς αν βρισκόμασταν μέσα εκείνη την ώρα θα καιγόμασταν. Δόξα τω Θεώ έχουμε τύχη…” , δήλωσε αρχικά.

Περιγράφοντας τι ακριβώς συνέβη και πώς ενημερώθηκαν για το περιστατικό, είπε χαρακτηριστικά: “Το βράδυ της Παρασκευής που φτάσαμε μείναμε μέσα και κοιμηθήκαμε με το τζάκι αναμμένο για να ζεσταθούμε, όπως και το Σάββατο ήμασταν σχεδόν όλη μέρα μέσα στο σπίτι. Είκοσι λεπτά αφότου φύγαμε μας πήραν τηλέφωνο και μας είπαν ότι το σπίτι μας καίγεται. Ο καπνός άρχισε να βγαίνει από την καμινάδα και σιγά σιγά ξέσπασε η φωτιά. Μόλις είχαμε φτάσει στην Αράχοβα με την Στέλλα Μιζεράκη και την Κυριακή Τσανικίδη. Ήταν μεγάλο το σοκ. Ενημερώσαμε την πυροσβεστική και πήγαν 15 οχήματα. Δεν μπορούσαμε να αντιληφθούμε ότι το σπίτι καίγεται. Αγχωθήκαμε πολύ όλοι. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Πώς να το σώσουμε όλο αυτό; Ήταν ένα σπίτι αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ…” .

Αναφορικά με τα αίτια της πυρκαγιάς, ξεκαθάρισε: “Δεν είχαμε αφήσει το τζάκι αναμμένο. Προφανώς και ξέρουμε ότι σπίτι είναι ξύλινο, δεν υπήρχε περίπτωση να αφήναμε ποτέ φωτιά, παρόλο που είχε και γυαλί γύρω γύρω…” .

Όσο για τις ζημιές που υπέστησαν, επεσήμανε: “Κάηκαν όλα τα πράγματά μας. Τα πάντα. Παπούτσια και ρούχα μεγάλη αξίας, καλλυντικά… Υγεία πάνω από όλα όμως. Δεν είναι τόσο πολύ τα υλικά αγαθά, όσο η ψυχική φθορά. Θα μπορούσε να γίνει ανά πάσα ώρα και στιγμή αυτό και να είμαστε και μέσα στο σπίτι…” .

Καταλήγοντας, η Αθηνά δήλωσε: “Εύχομαι να μη το ζήσει κανείς αυτό. Είναι πολύ κακό, πάρα πολύ. Είμαστε και οι τρεις καλά όμως, ευτυχώς και έχουμε επιστρέψει στην Αθήνα. Υγεία να έχουμε πάνω από όλα!” .

Read More

And More