Η Bella Hadid και ο The Weeknd αρραβωνιάστηκαν;

Η σχέση τους έχει αντέξει αποστάσεις, τσακωμούς και χωρισμούς και τελικά φαίνεται πως πρόκειται να… γίνει κάτι παραπάνω! Ο λόγος για την Bella Hadid και τον The Weeknd, οι οποίοι μάλλον πρόκειται να κάνουν το επόμενο βήμα. Τα περισσότερα ξένα ειδησεογραφικά media θέλουν το διάσημο μοντέλο και τον γνωστό ράπερ να έχουν αρραβωνιαστεί!

Το 22χρονο super model και ο 28χρονος Abel Tesfaye – όπως είναι το πραγματικό του όνομα – σκέφτονται σοβαρά να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου και να επισφραγίσουν έτσι τον μεγάλο τους έρωτα. Ο αρραβώνας μάλιστα έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την επανασύνδεση του διάσημου ζευγαριού.

Να σου θυμίσουμε πως η Bella Hadid και ο The Weeknd είχαν χωρίσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, με τον διάσημο καλλιτέχνη να κάνει σχέση με την Selena Gomez. Οι μεγάλοι έρωτες όμως δεν χάνονται και αφού χώρισε τα ξαναβρήκε με το πανέμορφο μοντέλο. Φυσικά, οι δυο τους έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους και μένουν μαζί σε ένα όμορφο διαμέρισμα στην Νέα Υόρκη. Οι πηγές πάντως μιλάνε για έναν “θυελλώδη έρωτα” ανάμεσά στην Bella και τον Abel!

Read More

And More