Η Bella Hadid και ο The Weeknd χώρισαν ξανά!

Για ακόμη μια φορά φαίνεται πως η Bella Hadid και ο The Weeknd αποφάσισαν να χωρίσουν… Μόλις έναν χρόνο μετά την επανασύνδεσή τους, το διάσημο ζευγάρι της διεθνούς showbiz τράβηξε διαφορετικούς δρόμους. Πηγή από το περιβάλλον του διάσημου super model και του δημοφιλή καλλιτέχνη, μιλώντας στο E! News αποκάλυψε: «Η Bella και ο Abel έχουν χωρίσει».

Η συγκεκριμένη πηγή μάλιστα αποκάλυψε πως τον καθοριστικότερο ρόλο στην απόφασή τους έπαιξε η απόσταση. «Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη, τόσο φυσικά όσο και πνευματικά. Η Bella ετοιμάζεται για το fashion week και ο Abel (το αληθινό όνομα του The Weeknd είναι Abel Tesfaye) δουλεύει τα κομμάτια του, αλλά και το επερχόμενο ντεμπούτο του στην υποκριτική».

Μπορεί η Bella και ο Abel να ταξίδευαν συνεχώς για να βρεθούν ο ένας στο πλευρό του άλλου, όμως σύμφωνα με την πηγή δεν ήταν αρκετό. Ο συνεχώς αυξανόμενος χρόνος που μένουν μόνοι τους, τους επηρέασε… «Τσακωνόντουσαν αρκετά το τελευταίο διάστημα, ενώ δεν έχουν περάσει ποιοτικό χρόνο μαζί», αναφέρει πηγή από το περιβάλλον τους.

Μάλιστα, τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για πιθανή επανασύνδεση: «Και οι δύο ελπίζουν να τα ξαναβρούν και να είναι μαζί, όμως προς το παρόν είναι αφοσιωμένοι ο καθένας στον εαυτό του και τα projects του», σημειώνει η πηγή στο E! News.

Read More

And More