Η Bonnie Tyler πάει Eurovision! Άκου το τραγούδι που κάνει τους Βρετανούς να ελπίζουν σε πρωτιά

Η φετινή συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου για την Eurovision έκανε πολλούς να αναφωνήσουν ότι βρήκαν ήδη το νικητή! Πρόκειται για το comeback μιας σούπερ και αγαπημένης σταρ από την δεκαετία του ’80. Φυσικά μιλάμε για την Bonnie Tyler!

Η τραγουδίστρια θα εκπροσωπήσει τη χώρα στον τελικό της 18ης Μαΐου στο Μάλμε της Σουηδίας με το τραγούδι “Believe in me”. Η συμμετοχή της ανακοινώθηκε σήμερα από τους αρμόδιους του BBC και φαίνεται πως το Ηνωμένο Βασίλειο βάζει τα μεγάλα μέσα για να μην δουν πάλι τον πάτο της βαθμολογικής κατάταξης.

Πέρυσι στο Μπακού με τον Engelbert Humperdinck απέσπασαν μόλις 25 βαθμούς και τερμάτισαν στην 25η θέση. Τους σώζει το γεγονός ότι ανήκουν στις “Big 5” και δεν χρειάζεται να περάσουν από ημιτελικό για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στον 58ο ευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.

Το τραγούδι της Bonnie Tyler φέρει την υπογραφή των Desmond Child. “Είναι ένα πολύ δυνατό, “πιασάρικο” και μελωδικό τραγούδι που σίγουρα θα αρέσει στον κόσμο” δήλωσε η τραγουδίστρια.

Για τους παλιούς η χαρακτηριστικά δυνατή και βραχνή φωνή της που στα 62 της συνεχίζει να είναι το ίδιο καλή την κάνει αυτόματα το φαβορί του μσουικού διαγωνισμού! Οι κανούριοι σίγουρα την έχουν απολαύσει στα ραδιόφωνα στις παγκοσμίως γνωστές επιτυχίες της “It’s a Heartache”, “Holding Out for a Hero” και “Total Eclipse of the Heart”.

Εσένα σου αρέσει;

Read More

And More